USD 32,60
EUR 34,72
ALTIN 2.498,79
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Alemdar: 14 Mayıs Zaferi Annelere Armağanımız Olacak

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Büyük Serdivan Halk Buluşmasına katıldı.

Alemdar: 14 Mayıs Zaferi Annelere Armağanımız Olacak - Sayfa 1

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve baştan sona takip ettiği programa, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayları Çiğdem Atabek Erdoğan, Rahmi Can Şeşen ve Ertuğrul Kocacık, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Enver Tok, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken’in yanı sıra AK Parti Sakarya İl Yönetimi, AK Parti Serdivan İlçe Yönetimi, meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı.

Alemdar: 14 Mayıs Zaferi Annelere Armağanımız Olacak - Sayfa 2

Zafer Meşaleleri Yakacağız

Halkının gücü ve milletin iradesinin üstünde hiçbir şeyin duramayacağını ifade eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Bu akşamki kalabalık gösteriyor ki milletin bu sevgisi varken 7 düvele değil 70 düvele karşı duracak bu ülke. Tüm şer odaklarının birleşmesine rağmen bu milletin feraseti ve doğrudan yana olması ile 14 Mayıs’ta da sandıktan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan yana galibiyetle çıkacağız.” şeklinde konuştu.

Alemdar: 14 Mayıs Zaferi Annelere Armağanımız Olacak - Sayfa 3

Sandıklar Hepimizin Sorumluluğunda

Sandıklardan zaferle çıkacaklarını belirten AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, “Gece gündüz demeden, vekillerimiz, belediye başkanlarımız, il başkanımız, teşkilatımızın değerli üyeleriyle sahadayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli milletvekili adaylarımıza çok büyük bir teveccüh var. Bu teveccüh adına öncelikli görevimiz sandıklara sahip çıkmak. Pazar günü alacağımız zafer dünyadaki tüm mazlumların dört gözle beklediği bir zaferdir. Bu tarihi sorumluluk hepimizin üzerindedir.” dedi.

Alemdar: 14 Mayıs Zaferi Annelere Armağanımız Olacak - Sayfa 4

Sakarya Doğrudan Yana

14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarihi zaferinin milletçe kutlanacağını belirten AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, “Bizim siyasetimiz eser, icraat ve hizmet siyasetidir. Teşkilat varsa başarı vardır, kazanmak ve zafer vardır. Biz AK Teşkilat olarak bir kez daha gördük ki büyük bir aileyiz. Birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunun bilincinde bir aileyiz. Bizler yolumuza, çalışmalarımıza durmadan, yılmadan, yorulmadan devam ediyoruz. Bizim yolumuz milletin yoludur. Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta sandıklardan çıkan sonuç da bunu kanıtlar nitelikte olacak.” diye konuştu.