USD 32,34
EUR 35,13
ALTIN 2.307,30
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Aldatmak dizisinin Oylum'u Feyza Sevil Güngör Kimdir?

Bu akşam atv ekranlarında yayın hayatına başlayan Aldatmak dizisinde Güzide ve Tarık Yenersoy çiftinin kızları Oylum Yenersoy karakterine hayat veren Feyza Sevil Güngör'ün hayatı merak konusu oldu. İşte Feyza Sevil Güngör hakkında merak edilenler...

Aldatmak dizisinin Oylum'u Feyza Sevil Güngör Kimdir?
22 Eylül 2022 | 19:52
Son Güncelleme:

FEYZA SEVİL GÜNGÖR KİMDİR?

Başarılı projelerde yer alan Feyza Sevil Güngör 'Savaşçı' dizisinde Ayça karakterine hayat vererek, dikkatleri üzerine çekti. Son olarak Kuruluş Osman dizisinde rol alan oyuncu, Hera karakterine hayat vermiştir.

Ankara doğumlu Feyza Sevil Güngör, 30 Mayıs 1997 yılında dünyaya geldi. Güzel oyuncu, lisans eğitimini İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikoloji Bölümünde tamamladı. Dialog Anlatım İletişim'de profesyonel oyunculuk eğitimi alan Güngör, aynı zamanda dublaj eğitimi de almıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise Savaşçı isimli dizi ile yaşamıştır.

İkizler burcu olan Feyza Sevil Güngör, 1.78 cm boyunda ve 61 kilo ağırlığındadır.

ALDATMAK OYLUM YENERSOY KİMDİR?

Güzide ve Tarık'ın güzel ve zeki kızları Oylum, annesinin ısrarları sonucu tıp fakültesine yazılmıştır ancak en büyük hayali dünyaca ünlü bir dansçı olmaktır. Oylum, ailesinden birçok şeyi saklamak pahasına dahi hayallerinin peşinden koşabilecek cesarete sahiptir ancak işler hiç de planladığı gibi gitmeyecektir.