USD 42,51
EUR 49,57
ALTIN 5.771,58
BIST100 10.956

Alanya’da Kaçak Hafriyat Dökümüne Fotokapanlı Önlem

Antalya’nın Alanya ilçesinde kaçak moloz ve hafriyat dökenler, belediyenin yerleştirdiği fotokapan kameralar sayesinde tespit edildi. Son bir haftada 6 araca ceza kesildi.

27 Şubat 2025 | 19:24
Son Güncelleme:
Alanya’da Kaçak Hafriyat Dökümüne Fotokapanlı Önlem - Sayfa 1

Alanya Belediyesi, çevreyi koruma çalışmalarını sıkı denetimlerle sürdürüyor. İlçede kaçak moloz ve hafriyat dökümünü engellemek için çeşitli noktalara fotokapanlar yerleştirildi. 

Alanya’da Kaçak Hafriyat Dökümüne Fotokapanlı Önlem - Sayfa 2

Zabıta ekipleri, bu yöntemle son bir haftada kaçak döküm yapan 6 aracı tespit ederek cezai işlem uyguladı.

Alanya’da Kaçak Hafriyat Dökümüne Fotokapanlı Önlem - Sayfa 3

Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, doğaya zarar veren her türlü girişime karşı mücadelelerinin süreceğini vurguladı. Çevre temizliğinin önemine dikkat çeken Özçelik, "Kaçak moloz ve hafriyat dökümlerine kesinlikle müsamaha göstermeyeceğiz. Çevremizi korumak hepimizin sorumluluğudur. Denetimlerimiz artarak devam edecek. Vatandaşlarımızı çevremizi koruma konusunda duyarlı davranmaya davet ediyorum" dedi.