USD 32,53
EUR 34,95
ALTIN 2.439,19
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Akyazı'ya 45 milyon 500 bin TL yatırım

Akyazı Atıksu Arıtma Tesisi lansmanında konuşan Başkan Yüce, “Arıtma Tesisi için 37 milyon 500 bin TL, ayrıca yine bu iş kapsamında muhtelif çaplarda 7 kilometrelik atıksu hattı için 8 milyon TL harcanmıştır. Akyazı’mız için önemli olan bu projemizin toplam maliyeti 45 milyon 500 bin TL” dedi.

Akyazı'ya 45 milyon 500 bin TL yatırım - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya’nın bugünlerine ve yarınlarına hizmet edecek projelerinin açılış ve tanıtım törenlerine aralıksız şekilde devam ediyor. Sakarya için durmadan, yorulmadan çalışan Başkan Yüce, Türkiye’nin gelecek yüzyılına ve şahlanışına yakışır alt - üst yapı projelerini Sakaryalılar için hayata geçiriyor. Artırılan kapasitesi ile yılda 9 milyon metreküp su arıtılacak Akyazı Atıksu Arıtma Tesisi’nin toplam maliyetinin ise 45 milyon 500 bin TL olduğu ifade edildi.

Akyazı'ya 45 milyon 500 bin TL yatırım - Sayfa 2

Tanıtım törenine Başkan Yüce’nin yanı sıra Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, meclis üyeleri, bürokratlar, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Protokol konuşmalarının ardından tüm heyet açılış kurdelesini keserek kapasitesi genişletilmiş Akyazı Atıksu Arıtma Tesisi’nin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Akyazı'ya 45 milyon 500 bin TL yatırım - Sayfa 3

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Bu arıtma tesisi Akyazı için çok önemli. Akyazı’nın yarısında kanalizasyon altyapısı yoktu. Bu kapasite artışı ile artık Akyazı’nın altyapısının kusursuz olmasının önü açılmış oldu. Bu hizmetleri ilçemize kazandıran Başkanımız Ekrem Yüce’ye teşekkürlerimi sunuyorum. Arıtma Tesisi’nin kapasite artırımı ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Akyazı'ya 45 milyon 500 bin TL yatırım - Sayfa 4

Milletvekili Lütfü Bayraktar, “Gayretli çalışmaları için Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye teşekkür ediyorum. Akyazı Reis’ine 14 Mayıs’ta çok ciddi destek verdi. İnşallah 28 Mayıs’ta da güçlü bir destek verecek. Hepimizin desteği ile yarın sandığa gidecek ve çıkan sonuçla zafer kutlamaları yapacağız. Sandığa gidin ve Türkiye Yüzyılı’nı başlatın” dedi.