USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Akyazı'da asfalt çalışmaları devam ediyor

Akyazı Belediyesi ilçedeki asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Osmanbey ve Topağaç Mahallelerinin ardından ekipler Düzyazı Mahallesi’nin sokaklarını yenilemek için asfalt çalışmalarına başladı.

Akyazı'da asfalt çalışmaları devam ediyor
26 Nisan 2023 | 15:47
Son Güncelleme:

Akyazı’da asfalt çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Akyazı Belediyesi’nin 2023 yılı asfalt programına göre çalışmalarını sürdüren ekipler Osmanbey ve Topağaç Mahallelerinin ardından Düzyazı Mahallesi'nin sokaklarını yenilemek için kolları sıvadı. Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Mahallelerimizin yollarını yenilemek için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte durmadan yorulmadan çalışıyoruz” dedi.

Akyazı’nın ulaşım ağını yenilemek adına yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Akyazılı hemşerilerimize en iyi hizmeti verebilmek için göreve geldiğimiz ilk günden itibaren durmaksızın çalışıyoruz. 4 yılda 250 bin tona ulaşan asfalt çalışmamızı bu sene de ara vermeden sürdürüyor, vatandaşlarımızı daha konforlu yollarla buluşturuyoruz. 2023 yılı asfalt programımız dahilinde Osmanbey ve Topağaç Mahallelerimizdeki çalışmalarımızı tamamlamamızın ardından bugün de Düzyazı Mahallemizde asfalt serimine başladık. İlçemiz ve mahalle sakinlerimiz için hayırlı olsun” diye konuştu.