USD 32,53
EUR 34,81
ALTIN 2.434,19
BIST100 9.722
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Akyazı Belediyesi Güzlek Mesire Alanına görkemli açılış

Akyazı Belediyesi Güzlek Mesire, Spor, Karavan, Yürüyüş ve Kamp Alanı görkemli bir törenle açıldı. Hıdırellez Şenliği ile birlikte gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Akyazı’mıza çok yakışacak olan yeni mesire alanımız ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Akyazı Belediyesi Güzlek Mesire Alanına görkemli açılış - Sayfa 1

Akyazı Belediyesi Güzlek Mesire, Spor, Karavan, Yürüyüş ve Kamp Alanı dün Hıdırellez Şenliği ile birlikte gerçekleştirilen törenle açıldı. Orman içerisinde yer alan ve içerisinde basketbol, futbol ve voleybol sahaları, dev salıncak, oyun grupları, spor aletleri, piknik alanları, mescit ve idari bina yer alan tesisin açılışında vatandaşlar müzik, halk oyunları ve birçok aktivite ile keyifli vakit geçirdi. Çocuklar kurulan oyun grupları ile doyasıya eğlendi.

Akyazı Belediyesi Güzlek Mesire Alanına görkemli açılış - Sayfa 2

Hıdrellez Şenliği ile birlikte gerçekleştirilen açılış töreni İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlarken açılış konuşmasını gerçekleştiren Güzlek Mahalle Muhtarı Selim Akyazıcı, tesisin hizmete girmesindeki emeklerinden dolayı Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’a teşekkür etti. Akyazı’da yeni bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Belediye Başkanı Bilal Soykan ise, “ Dünya’da ve ülkemizde pandemi ile birlikte değişen tatil anlayışımızla birlikte planlamasını birkaç aydır yaptığımız ve vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirip, anılar biriktireceği bir mesire alanını oluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Akyazı Belediyesi Güzlek Mesire Alanına görkemli açılış - Sayfa 3

Belediye Başkanı Bilal Soykan, “9 bin metrekaresi belediyemizin tapulu mülkü olan ve sınırsız bir orman arazisine sahip mesire alanımızda trekking ve kamp alanları, dev salıncak, oyun grupları, spor aletleri, piknik alanları, mescit ve idari bina yer alıyor. Bir ve beraber olarak canla başla mücadele verdiğimiz her santimetrekaresi ayrı güzelliklerde olan ilçemizde halkımızın taleplerine cevap verebilmenin mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz. Mesire alanımız ilçemize ve ilimize hayırlı olsun” diye konuştu. Başkan Soykan konuşmasının sonunda Güzlek Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinlerine emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Akyazı Belediyesi Güzlek Mesire Alanına görkemli açılış - Sayfa 4

Akyazı Belediyesi Güzlek Mesire, Spor, Karavan, Yürüyüş ve Kamp Alanı’nın Akyazı’ya ve Sakarya’ya hayırlı olmasını dileyen AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Akyazı Belediyemizde çok güzel hizmetler ortaya konuyor.  Asfalt çalışmalarında çekilen fotoğraflarda yeşille siyahın uyumuna en güzel şekilde burada şahit oluyoruz. Kışın kızakları eline alan çocuklarımızı yine Akyazı’da eğlencenin içinde buluyoruz.  Sonbaharında farklı ilkbaharında farklı güzelliklerle karşılaşıyoruz. Belediye Başkanımız Bilal Soykan’a bu güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Daha güzel hizmetleri birlikte ortaya koymak için mücadele etmeye devam edeceğiz. Açılışımız hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.