Akyazı Belediyesi Dokurcun Spor Kompleksi açıldı
Akyazı Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleri ile inşa ettiği Dokurcun Spor Kompleksi gerçekleştirilen tören ile açıldı.
Akyazı Belediyesi’nin ilçedeki gençlere yönelik yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleri ile Dokurcun Mahallesi’nde inşa edilen spor kompleksinin açılış töreni Milletvekili Ali İnci, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Aşık, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, MHP İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Savaş, siyasi parti temsilcileri, STK ve oda başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi.
Dokurcun’da önemli bir günü yaşadıklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Uzun yıllar sonra Dokurcun’da böyle güzel bir tesisinin açılışını yapıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. İlçemizin dört bir yanında çalışıyor, mahallelerimize ve hemşerilerimize hizmet götürmeye devam ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile inşa ettiğimiz bu tesis de uzun yıllar Dokurcun halkımıza hizmet edecek inşallah” dedi.
Akyazı’da Dokurcun ile birlikte 5 mahallede spor tesisi inşa ettiklerini ifade eden Başkan Soykan, “Altındere, Küçücek, Alaağaç ve Reşadiye tesislerimizi de kısa süre içerisinde açarak vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız. İçerisinde bulunduğumuz tesisimizde spor salonu, halı saha, idari bina, çocuk parkı ve sosyal alanlar yer alıyor. 20 milyon lira maliyetle tamamlamış olduk. Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İl Başkanımızın destekleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan bu tesislerin yapımı için destek aldık. Milletvekilimiz Ali İnci’ye burada ayrıca bir parantez açmak istiyorum kendisinin bu noktada bizlere büyük bir desteği oldu teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Başkan Soykan, “ Bizim tek başımıza bu hizmetleri yapma durumunuz söz konusu olamaz. Birlik ve beraberlik içerisinde Akyazı’mıza hizmet ediyoruz ve bu hizmet serüvenimizi sürdüreceğiz. Bugün buradaki yoğun katılım bizleri ziyadesi ile memnun etti. İnşallah daha güzel hizmetlerde hep birlikte olmaya devam edeceğiz. Dokurcun’a hayırlı olsun” diye konuştu.