USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Akşener, ‘Babamın partisi’ demişti

CHP raporda teröristi gazeteci olarak gösterdi

Akşener, ‘Babamın partisi’ demişti
27 Eylül 2022 | 15:33
Son Güncelleme:

HABERFOKUS

Mersin'in Mezitli ilçesindeki polis evine terör örgütü PKK tarafından alçakça bir saldırı düzenlendi. Saldırıda polis memuru Sedat Gezer şehit düşerken bir polis ve bir vatandaş yaralandı.

Hain saldırıyı düzenleyen teröriste, CHP’nin 2012 yılında yayınladığı tutuklu gazeteciler raporunda gazeteci olarak yer verdiği ortaya çıkmış, CHP Milletvekili Veli Ağbaba’da rapora ilişkin, “Rapor sonunda ulaştığımız sonuç şudur. Görüştüğümüz gazeteciler arasında eli silahlı terörist göremedik bulamadık” ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, kısa süre önce katıldığı bir programda yaptığı konuşmasında da CHP'nin babasının partisi olduğunu hatta İnönü ile fotoğrafının olduğunu söylemişti.

İYİ Parti lideri Akşener, “Mersin’de polisevine yapılan alçak saldırıda şehit düşen kahraman Polisimiz Sedat Gezer’e Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehidimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun” ifadeleriyle hain saldırıyı kınadı ancak 6’lı masadaki ortakları CHP’nin raporuna tek laf etmedi.