USD 32,41
EUR 34,80
ALTIN 2.403,42
BIST100 10.209
İHBAR hattı 0552 642 79 79

AKDENİZ BÖLGESİ’DE TAMAM

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığınca yürütülen ‘Akdeniz Bölgesi İl İstişare Toplantıları’ tamamlandı.

AKDENİZ BÖLGESİ’DE TAMAM
03 Haziran 2022 | 15:01
Son Güncelleme:
HABER FOKUS / MUHSİN ARAP

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirilen 'Seçim İşleri Başkanlığı Akdeniz Bölgesi İl İstişare Toplantıları' tamamlandı.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde düzenlenen toplantıların tamamlanmasının ardından Akdeniz Bölgesi illerinde başlatılan istişare toplantıları verimli bir şekilde tamamlandı. AK Parti Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’un başkanlığında Kahramanmaraş’ta başlayan Akdeniz Bölgesi istişare toplantıları sırasıyla Osmaniye, Hatay, Adana, Mersin, Antalya ve Burdur illerinin ardından Isparta İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantı ile tamamlanmış oldu. Genel gündem değerlendirmesi ve teşkilat mensupları ile istişareler yapılarak yürütülen toplantılar, AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı’nın hazırladığı klip çalışması ile sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz “Akdeniz Bölgesindeki çalışmalarımız da son derece verimli, faydalı ve güzel geçti. Hava sıcak ancak bölge insanı da bir o kadar sıcak ve samimiydi.” ifadeleriyle tüm Akdeniz Bölgesi illerine teşekkür etti.