USD 32,48
EUR 34,94
ALTIN 2.435,57
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Akademide yeni dönem başladı

Çocuklar için birbirinden güzel eğitimlerin yer aldığı Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi’nde 7 hafta sürecek olan dersler başladı.

Akademide yeni dönem başladı - Sayfa 1

28 Şubat – 15 Nisan tarihleri arasında haftanın beş günü birbirinden farklı ücretsiz atölye, ders ve diğer etkinliklerin yer aldığı Serdivan Çocuk Akademisi'nde, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 3-12 yaş grubuna ait çeşitli atölye, ders ve etkinlikler gerçekleştirileceği belirtildi.

Akademide yeni dönem başladı - Sayfa 2

Başvuruların fikirvesanat.org adresinden yapılacağı bildirilirken sitede yer alan etkinlik takviminden atölye ve derslerin gün ve saatlerini takip edilebileceği ifade edildi.

Akademide yeni dönem başladı - Sayfa 3

Ramazan Okulu 

Ramazan Ayı dolayısıyla 21 Mart - 15 Nisan tarihleri arasında Ramazan Okulu programı ile Kuran-ı Kerim ve Değerler Eğitimi Atölyesi, Ramazan ve Terimler Atölyesi, Tekne Orucu Atölyesi ile devam edeceği bildirildi.

Akademide yeni dönem başladı - Sayfa 4

Yeni yıl ile birlikte atölye içeriklerinin de yenilendiği Serdivan Çocuk Akademisi’nde Ebeveyn-Çocuk Atölyesi, Müzikli Masal Atölyesi, Hareket Gelişim Atölyesi, Geri Dönüşüm Atölyesi, Eğlenceli Oyun Atölyesi, Kukla ve Kurgu Atölyesi, Öz Bakım Atölyesi, Ebeveyn-Çocuk Rehberlik Atölyesi, Bilim Atölyesi, Matematik Atölyesi, Parkur Atölyesi, Duygularım Konuşuyor Atölyesi, Sanat Atölyesi, Porte Atölyesi, Karikatür Atölyesi, Tipografi Atölyesi, Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi , El Yapımı Kağıt Atölyesi gibi onlarca farklı atölye çocuklarla buluşuyor.