USD 32,21
EUR 34,86
ALTIN 2.444,47
BIST100 10.219
İHBAR hattı 0552 642 79 79

AK Partililer kıyasıya mücadele etti

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından 16 ilçe ve il başkanlığının katıldığı futbol turnuvası, gösteri maçıyla başladı.

AK Partililer kıyasıya mücadele etti
22 Eylül 2021 | 20:18
Son Güncelleme:

ALİ İHSAN YAVUZ YEŞİL TAKIMDA

Turnuva parti protokolünün katıldığı gösteri maçıyla başladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’un önderliğindeki yeşil takım, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan ve Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’dan oluştu.

KIRMIZI TAKIM

Yeşil takımın mücadele ettiği Kırmızı takım ise Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve AK Parti Kocaali İlçe Başkanı Ersan Demir’den oluştu.

BAŞLANGIÇ VURUŞU EKREM YÜCE’DEN

Turnuvanın da başlangıcı olan gösteri maçının başlama vuruşunu ise AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptı. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile kadın kolları ise maçı tribünden takip ettiler. Tüm ilçelerin katıldığı turnuva önümüzdeki günlerde devam edecek.