USD 32,53
EUR 34,90
ALTIN 2.435,78
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

AK Parti'den sandıklarda gönüllü daveti

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 'Büyük Türkiye Zaferi İçin Büyük Türkiye Sevdalıları Görev Başına' sloganıyla vatandaşlara sandıklarda gönüllü olma davetinde bulundu.

AK Parti'den sandıklarda gönüllü daveti
21 Mayıs 2023 | 14:02
Son Güncelleme:

28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için AK Parti İstanbul İl Başkanlığı çalışmalarına hız verdi. Seçim sandıkta kazanılır parolasıyla sandık güvenliğine özen gösteren AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, seçim günü sandıklarda görev almak isteyen vatandaşlar için gönüllü başvuru sistemi geliştirdi.

'Büyük Türkiye Zaferi İçin Büyük Türkiye Sevdalıları Görev Başına' sloganıyla yapılan davette şu ifadelerle yer verildi: "Değerli kardeşim, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı 28 Mayıs'ta en güçlü şekilde tekrar seçmek için sandığa gideceğiz. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi Büyük Türkiye Zaferi için Hep Birlikte Sandığa diyerek oyumuzu kullanacağız ve sandıklarımıza sahip çıkacağız. Unutma, seçim sandıkta kazanılır. Görev almak, gönüllü olmak için aşağıda linke tıklayabilirsin. buyukturkiyezaferi.com"