USD 32,54
EUR 34,89
ALTIN 2.430,29
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

AK PARTİ’DEN, FERİZLİ VE KAYNARCA’DA RAMAZAN COŞKUSU

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Ramazan ayı dolayısıyla Ferizli İlçesi Gölkent Mahallesinde ve Kaynarca Şeyhtımarı Mahallesinde düzenlenen Mahalle İftar Programlarına katılarak, Ramazan çalışmalarını değerlendirdi.

AK PARTİ’DEN, FERİZLİ VE KAYNARCA’DA RAMAZAN COŞKUSU
07 Nisan 2022 | 15:16
Son Güncelleme:

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, “Ramazan ayının manevi ruhunu yaşamak, hemşerilerimiz ile buluşmak için Sakarya’mızın farklı ilçelerinde mahallelerimizin düzenledikleri iftar programlarına katıldık. Toplu mahalle iftarlarında ve iftar öncesinde mahalle sakinlerimizle bir araya geldik. İstedik ki mahallelerimizde bulunan farklı aile yapılarıyla, esnaflarımızla, kanaat önderlerimizle, hasta ve yaşlılarımızla bir araya gelelim onlarla hemhal olalım. Çok şükür ki bu anlayışla mahalle ziyaretlerimizin ilkini Ferizli İlçesi Gölkent Mahallesi ve Bakırlı Mahallesine gerçekleştirmiş olduk. İkindi vaktinden başlayarak teravih vaktine kadar birlik ve bütünlük ruhuna uygun şekilde mahallede birçok ziyaret gerçekleştirdik, bu manevi iklimin bizlere kattığı güzellikleri hep birlikte paylaştık. Salgından dolayı son iki Ramazan ayını buruk bir şekilde evlerimizde geçirmiştik. Şimdi farklı noktalarda, mahallelerimizde, düzenlenen iftarlarda hemşerilerimizle bir araya gelmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ben mahallelerde bizleri bağrına basan, sevgi ve muhabbetlerini bizlerden esirgemeyen, Sayın Cumhurbaşkanımıza destek ve dualarını ileten tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle iftar programlarının ikinci ziyaretini Kaynarca İlçesi Şeyhtımarı Mahallesine gerçekleştiren İl Başkanı Tever, “Ramazan ayının manevi iklimini, birlik ve beraberlik havasını dolu dolu yaşamaya Kaynarca Şeyhtımarı Mahallemizden devam ettik. Akabinde Kalburcu Mahallemizdeydik. İftarın bereketini paylaşmak, paylaştıkça çoğaltmak için başladığımız mahalle ziyaretlerimize bu hafta Akyazı ve Taraklı ilçelerimizdeki mahallelerimiz ile devam edeceğiz. Kaynarcalı hemşehrilerimize yaptığımız aile ziyaretleriyle sevgiler ve mutluluklar paylaştıkça çoğaldı, üzüntüleri ve sıkıntıları da paylaştıkça azaldı. AK Parti kadroları olarak Ramazan ayında da tüm kademelerimizle birlikte sahada, vatandaşlarımızla iç içe, gönül gönülle olmaya da devam edeceğiz. Mahalle iftarlarında yakaladığımız birlik ve beraberlik ruhunu çalışmalarımıza yansıtacağız. Rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul eylesin. Mübarek Ramazan ayının getireceği güzelliklerden her birimizin faydalanabilmesini diliyorum” ifadelerine değindi.