USD 32,60
EUR 34,73
ALTIN 2.498,83
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

AK Parti Serdivan Mitinge Hazır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün saat 15.00'te Akyazı'da gerçekleştireceği mitinge Sakarya'nın dört bir yanındna yoğun katılım yaşanyor. AK Parti Serdivan Teşkilatı da öğlen saatlerinde yoğun bir katılımla miting alanına hareket etti.

AK Parti Serdivan  Mitinge Hazır
23 Nisan 2023 | 14:39
Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Sakarya'da 2 önemli programa katılacak. Erdoğan ilk olarak Akyazı'da kendi adını taşıyan spor kompleksinin açılışını yaparak vatandaşlara seslenecek. Ardından ise Altay Tankının teslim törenine katılacak.

Cumhurbaşkanının saat 15.00'te Akyazı'da gerçekleştireceği mitinge Sakarya'nın dört bir yanındna yoğun katılım yaşanyor. AK Parti Serdivan Teşkilatı da öğlen saatlerinde yoğun bir katılımla miting alanına hareket etti.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, "Serdivan Teşkilatımız tüm hazırlıklarını tamamladı ve miting alanına hareket ediyor. Tüm hemşehrilerimizi mitingimize bekliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızı huzur bulduğu şehrimizde en güzel şekilde karşılayacağız" dedi.

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken ise, "Huzur bulduğun şehirde Serdivan İlçe Başkanlığı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamaya hazırız" diye konuştu.