USD 32,43
EUR 34,80
ALTIN 2.450,91
BIST100 9.919
İHBAR hattı 0552 642 79 79

AK Parti Sakarya sahaya indi

AK Parti Sakarya Milletvekilleri, Adapazarı’nda sahaya indi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Milletvekili Recep Uncuoğlu, İl Başkanı Yunus Tever, ve teşkilat mensupları ile birlikte esnafla ve hemşehriler ile bir araya geldi.

AK Parti Sakarya sahaya indi - Sayfa 1

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesi ile birlikte seçim bölgelerindeki çalışmalarına hız veren AK Parti Milletvekilleri ve teşkilat mensupları Adapazarlı hemşehrileri ile buluştu. AK Parti heyetine vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi gösterilerek talep ve istekler dile getirildi.

AK Parti Sakarya sahaya indi - Sayfa 2

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Milletvekili Recep Uncuoğlu, İl Başkanı Yunus Tever, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, Adapazarı Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, Belediye Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Teşkilat Yöneticileri, vatandaşların taleplerini aldı ve onlarla sohbet etti. 

AK Parti Sakarya sahaya indi - Sayfa 3

Uzun Çarşı esnafını tek tek gezen heyet vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandılar. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, her zaman vatandaşların, esnafın yanında yer aldıklarını ve gerçekleşen ziyaretlerle sorunları dinlediklerini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri kapsamında Sakarya Demokrasi Meydanı'ndaki standları ziyaret eden heyet, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar ile birlikte vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti Sakarya sahaya indi - Sayfa 4

Uzun Çarşı esnafını gezen Ali İhsan Yavuz, Adapazarı'nın kalbinde alışverişlerin esnaftan yapılmasının en güzel tercih olacağının altını çizerek, “"Ülkemizin, ilimizin ve ilçemizin ekonomik temelini esnaflarımız oluşturuyor. Esnafımız bizim başımızın tacıdır. Bu nedenle AK Parti olarak üzerimize düşen her konuda esnafın yanında olmaya büyük gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımız günün 24 saati hangi konuda olursa olsun sorunlarına çözüm üretmemiz için bizimle görüşebilirler. Vatandaşlarımızın huzuru, rahatı ve geleceği için ne kadar çalışsak azdır." Bizim şehrimiz, paylaşmanın, yardımlaşmanın, dayanışmanın yurdudur, esnafımız fedakârdır. Birbirimize mutlak surette destek olmalıyız.” dedi.