USD 32,20
EUR 35,01
ALTIN 2.500,70
BIST100 10.644
İHBAR hattı 0552 642 79 79

AK Parti Pamukova İstişare ve Değerlendirme toplantısı gerçekleşti

AK Parti Pamukova İlçe Teşkilatı, Birim Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda bir araya geldi.

AK Parti Pamukova İstişare ve Değerlendirme toplantısı gerçekleşti
02 Mart 2022 | 12:23
Son Güncelleme:

AK Parti Pamukova ilçe teşkilat mensuplarının tüm kademelerinin bulunduğu buluşmaya AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever’in yanı sıra Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün, AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Aziz Burak Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda parti mensubu katıldı.

Pamukova'da gerçekleşen toplantıda; Pamukova genelinde devam eden yatırımlar ile projeler, ilçenin sorunları, siyasi ve ekonomik gelişmeler ve çeşitli konularda etraflıca istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Pamukova ilçesinde yerel çalışmalar hakkında Başkan Tever ile Belediye Başkanı ve İlçe Başkanı tarafından birer konuşma gerçekleştirilerek, ilçelerin gelecek projeksiyonu, projeleri ve sürdürülen çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Tever, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, "Pamukova İlçe Başkanımız ve Belediye Başkanımız ile birlikte Pamukova İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda kıymetli teşkilat mensuplarımızla buluştuk. AK Parti birliğin, birlikten doğan güç ile ilerlemenin partisidir. Heyecanımız, birliğimiz daim olsun." dedi.