USD 32,33
EUR 35,08
ALTIN 2.307,76
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

AK Parti istişare toplantısında bir araya geldi

AK Parti Karapürçek İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti AK Parti Karapürçek İlçe Teşkilatı, Birim Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda bir araya geldi.

AK Parti istişare toplantısında bir araya geldi
15 Aralık 2021 | 14:00
Son Güncelleme:

AK Parti teşkilat mensuplarının tüm kademelerinin bulunduğu buluşmaya İl Başkanı Yunus Tever’in yanı sıra Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, AK Parti Karapürçek İlçe Başkanı Ümit Kurt, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda parti mensubu katıldı.

İSTİŞARE

Toplantıda Sakarya genelinde tamamlanan ve devam eden yatırımlar ile projeler, şehrin sorunları, siyasi gelişmeler ve teşkilat çalışmaları konusunda detaylı istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantıda konuşan İl Başkanı Yunus Tever: “Birim Başkanları toplantılarımız ile teşkilatımızın birlik ve beraberliğini pekiştiriyor, teşkilatlarımızda yapılacak çalışmalar hakkında dava arkadaşlarımızla değerlendirme yapma fırsatı buluyoruz” dedi.

YOLA DEVAM

Başkan Tever, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak “Karapürçek İlçe Teşkilatımızın düzenlediği İstişare ve Değerlendirme Toplantısında kıymetli dava arkadaşlarımızla buluştuk. Toplantımıza katılım gösteren tüm dava ve yol arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. Millete hizmet yolunda 2023’e durmadan, yorulmadan çalışacağız.” Sözlerine yer verdi.