USD 32,38
EUR 35,19
ALTIN 2.325,14
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

AK Parti 2023 için her yerde; Ali İhsan Yavuz saha izlenimlerini paylaştı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan talimat verdi, AK kadrolar sahada iktidarın 20 yıllık icraatlarını tek tek anlatıyor, gelecek projeler ile ilgili bilgiler veriyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz da bu kapsamda 2 ayda 77 ilin tamamını taradı.

AK Parti 2023 için her yerde; Ali İhsan Yavuz saha izlenimlerini paylaştı - Sayfa 1

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan talimat verdi, AK kadrolar sahada iktidarın 20 yıllık icraatlarını tek tek anlatıyor, gelecek projeler ile ilgili bilgiler veriyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcıları da bu süreçte seçim bölgeleri başta olmak üzere görevlerine göre Türkiye'yi karış karış geziyorlar.

AK Parti 2023 için her yerde; Ali İhsan Yavuz saha izlenimlerini paylaştı - Sayfa 2

2023 seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti'de Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz da bu kapsamda 2 ayda 77 ilin tamamını taradı. 2023 seçimlerinin önemini vatandaşa bir bir anlattıklarını belirten Yavuz, İHA-SİHA'lar, köprüler, üniversiteler, havalimanları, nükleer santraller başta olmak üzere 20 yıllık iktidarın icraatlarını gittikleri her yerde tekrar tekrar hatırlattıklarını belirtti. Vatandaşların cumhurbaşkanına ve cumhur ittifakına olan inancını gittiği her yerde gördüğünü aktaran Yavuz, saha izlenimlerini SABAH ile paylaştı ve şunları söyledi:

AK Parti 2023 için her yerde; Ali İhsan Yavuz saha izlenimlerini paylaştı - Sayfa 3

"MİLLETİMİZİN GÖNLÜNE GİRECEĞİZ"

2 ay içinde 77 ili tarayarak geldim. 77 ilde 4 saatten az program yapmayarak bir çalışma yaptık. Kendi seçim bölgem Sakarya'da da Milletvekillerimiz, İl başkanımız, belediye başkanımız ile bir araya gelerek yaz dönemini nasıl daha verimli geçirebiliriz diyerek çalışmalar gerçekleştirdik. Planlı olarak ilçeleri tarayıp merkeze dönüp merkezi de sokak sokak cadde cadde tarama kararı aldık. Hem teşkilatlarımız hem belediye başkanlarımızın milletvekillerine eşlik etmesiyle bu süreçte iyi bir saha çalışması yapacağız. Kapı kapı dolaşarak milletimizin gönlüne gireceğiz.

AK Parti 2023 için her yerde; Ali İhsan Yavuz saha izlenimlerini paylaştı - Sayfa 4

"CUMHURBAŞKANIMIZA OLAN GÜVENİ GÖRDÜM"

Gittiğim illerde esnafla bir araya geldim ve illerin nabzını tuttum.

Gittiğim her yerde vatandaşlar 'ya ne olur cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayın. Şu 2023 seçimleri çok önemli ne olur sizler daha fazla çalışın' dedi. Pandemi ve Ukrayna-Rusya savaşı sonrası ortaya çıkan tablolar konusunda cumhurbaşkanımıza olan güveni gördüm. 'Cumhurbaşkanımıza selam söyleyin, bizler ne bekliyorsak cumhurbaşkanımızdan bekliyoruz. Ekonomik ortamı da düzeltecek kişi odur' diyorlar. 20 yıllık iktidarımız süresince yaptığımız icraatlar ve muhalefetin yaklaşımı vatandaşların bize olan güvenini gösteriyor. Gittiğimiz her ilde bunlara şahit olduk.