USD 32,53
EUR 34,75
ALTIN 2.492,38
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

AK KADINLAR’DAN GENİŞ KATILIMLI İSTİŞARE TOPLANTISI

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan ve İlçe Kadın Kolları Başkanları tarafından organize edilen toplantı dün Aziz Duran Parkında gerçekleştirildi.

AK KADINLAR’DAN GENİŞ KATILIMLI İSTİŞARE TOPLANTISI - Sayfa 1
HABERFOKUS / MELEK ÇAY

Kadın Kolları tarafından, her ay gerçekleştirilen istişare toplantısına Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever de katıldı.

AK KADINLAR’DAN GENİŞ KATILIMLI İSTİŞARE TOPLANTISI - Sayfa 2

Çiğdem Erdoğan Atabek, etkinlik sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: “AK Parti'miz kurulduğu günden bu güne kadar hiç bir zaman Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmayan kıymetli kadınlarımız bizim hareketimizin en önemli unsurlarıdır.” Sözlerine yer verdi.

AK KADINLAR’DAN GENİŞ KATILIMLI İSTİŞARE TOPLANTISI - Sayfa 3

Başkan Yüce ise yaptığı açıklamada: “AK Parti Kadın Kollarımızın düzenlediği yemek programına katıldık. Teşkilatımızla birlikte Türkiye Yüzyılına gayretle emin adımlarla yürüyoruz. Çalışmalarımızın ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

AK KADINLAR’DAN GENİŞ KATILIMLI İSTİŞARE TOPLANTISI - Sayfa 4

İl Başkanı Yunus Tever toplantı ile ilgili yaptığı paylaşımda: “Girdiğimiz her seçimde, verdiğimiz her mücadelede emeği, katkısı ve alın teri ile daima yanımızda olan tüm kadınlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” Diye yazdı.