USD 32,52
EUR 34,80
ALTIN 2.420,09
BIST100 9.709
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Ak Başvurusunu Yaptı: Gece Gündüz Durmadan Çalışacağız

AK Parti Adapazarı İlçe eski Başkanı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi danışmanı Mustafa Ak, bugün AK Parti Sakarya İl binasında başvurusunu İl Başkanı Yunus Tever’e teslim etti.

17 Mart 2023 | 21:21
Son Güncelleme:

HABERFOKUS / DAMLA ODABAŞ

Kalabalık bir grupla başvuruya gelen Mustafa Ak, başvurusunun ardından yaptığı açıklamada: “Türkiye’nin dünyada övgüyle bahsedilen bir ülke olma yolunda benim de bir nebze katkım olur düşüncesiyle müracaat edip aday adayı oldum” diye konuştu.

Mustafa Ak açıklamasının devamında ise: “Aday adayı oldum, Türkiye’nin ikinci yüzyılına girdiği bir süreç. Türkiye için geçtiğimiz yüzyıl istenilen hedeflere ulaşamadı. Bu yeni yüzyılda istenilen hedeflere ulaşarak Atatürk’ün de hedef koyduğu çağdaş medeniyet seviyesine ulaşmak için sayın Cumhurbaşkanımızın çabaları ve çalışmaları var. Ben de sayın Cumhurbaşkanımıza bu tür süreçlerde onunla yol arkadaşlığı yapıp Türkiye’yi en kısa zamanda çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmak, refahı bol bir ülke haline gelmesini sağlamak ve Türkiye’nin güçlü 10 ekonominin içinde yer alıp savunma sanayiinde, yatırımlarıyla bütün sektörleriyle dünyada övgüyle bahsedilen bir ülke olma yolunda benim de bir nebze katkım olur düşüncesiyle müracaat edip aday adayı oldum. Gece gündüz durmadan çalışacağız ve çalışacağız.”