USD 32,57
EUR 34,70
ALTIN 2.488,79
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Ahmet Acar: Başkanlara onay verilmedi

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Milletvekili aday adayı olmak için Genel Merkezden onay bekleyen Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, istifa süresinin dolmasının ardından Kocaali Postası'na açıklamalarda bulundu. Acar şunları söyledi:

Ahmet Acar: Başkanlara onay verilmedi
16 Mart 2023 | 22:51
Son Güncelleme:

Belediye Başkanlığı görevini sürdüren ve Milletvekili Adayı olmak isteyen bazı arkadaşlarımız gibi ben de Ak Parti Genel Merkezine talebimi ilettim. Cevaben, bugün telefonla aldığım bilgiye göre; sayın Cumhurbaşkanımız-Genel Başkanımız “Belediye Başkanlarının Milletvekili Adaylığı için istifa etmelerinin uygun olmadığını” Yerel Yönetimler Başkanlığı’na bildirmiş. Ülkemizin içinden geçtiği bu hassas dönemde, siyasi büyüklerimizin kararları doğrultusunda hareket etmenin “işin en doğrusu” olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle görevimden istifa etmiyor ve Milletvekili Adaylığı için başvuru yapmıyorum.
Bütün gücümüz, enerjimiz ve heyecanımızla; 14 Mayıs seçimlerinde ilçemizde, ilimizde ve ülkemizde Ak Parti ailesi olarak, en başarılı sandık sonuçlarını almak için canla başla çalışmaya odaklanıyoruz.