USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Ağun ve Haldızoğlu Ailelerinin Mutlu Günü

AK Parti Serdivan İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Haldızoğlu’nun kardeşi Hasan Haldızoğlu ve Ağun ailesinin kızı Şura Ağun dünya evine girdi.

Ağun ve Haldızoğlu Ailelerinin Mutlu Günü - Sayfa 1
HABER: MUHSİN ARAP FOTO: YASİN KÖSTEK                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Gülüşan ve Davut (merhum) Haldızoğlu ailesinin küçük oğlu, AK Parti Serdivan İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Haldızoğlu’nun kardeşi, Grup Anadolu Medya yönetim kurulu üyesi Hüseyin Haldızoğlu’nun yeğeni Hasan Haldızoğlu; Emine ve Hüdaver Ağun ailesinin kızı Şura Ağun ile dünya evine girdi.

 


 
Ağun ve Haldızoğlu Ailelerinin Mutlu Günü - Sayfa 2

Ağun ve Haldızoğlu ailelerinin bu mutlu günü Kazımpaşa Mahallesi'nde bulunan Hanedan Tesislerinde coşkulu kalabalığın katıldığı kır düğünü ile gerçekleşti.

Ağun ve Haldızoğlu Ailelerinin Mutlu Günü - Sayfa 3

AK Parti Sakarya camiasının buluştuğu düğüne AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Serhat Karademir, AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan, MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, Grup Anadolu Medya Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Uzunoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Beşir Beşiroğlu’nun yanı sıra şehrin önde gelen bir çok iş adamı, STK temsilcisi, siyasetçileri ve çok sayıda davetli düğüne katıldı.

Ağun ve Haldızoğlu Ailelerinin Mutlu Günü - Sayfa 4

Çiftin nikâhlarını Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce kıydı. Nikâh töreninde gelin ve damat ile hoş sohbet gerçekleştiren Yüce dualar ederek güzel çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.