USD 32,27
EUR 34,81
ALTIN 2.413,69
BIST100 10.265
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Ağrı Belediyesi örnek olmaya devam ediyor

Ağrı Belediyesi, toplu taşıma filosuna 10 adet 12 metrelik otobüsü daha araç filosuna kattı. Öğrenciyi 25 kuşurşa vatandaşıysa 1,50 TL'ye taşıma hizmeti sunduğunu belirten Savcı Sayan, İstanbul'da yaşanan toplu taşıma krizine de değindi.

Ağrı Belediyesi örnek olmaya devam ediyor
06 Kasım 2021 | 13:17
Son Güncelleme:

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı'yı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz'a, Türkiyenin en ucuz ve en konforlu ulaşımını sağladıklarını söylerken şu ifadelere değindi. "0,25 kuruşa öğrenci taşıyoruz, 1 TL 50 kuruşa vatandaşı taşıyoruz, 1TL'ye hastabüs ile mahalleden hastaneye hastaneden mahalleye taşıma sağlıyoruz. 94 otobüsümüz var en eski otobüsümüz 2 yaşında. Ulaşımı özelden aldık ve kamulaştırdık."

Ağrı Belediyesi'nden tüm Türkiye'ye örnek olacak toplu taşıma hizmeti sunuluyor. Vatandaşın daha konforlu bir yolculuk yapabilmesi için toplu taşıma filosuna yeni otobüslerini ekleyen Ağrı Belediyesi aynı zamanda yaptığı indirimlede vatandaşın gönlünü fethetti. Toplu taşımayı kullanan öğrenciler 25 kuruşa vatandaş ise 1.5 TL'ye yolculuk yapma fırsatı buluyor.

Savcı Sayan İstanbul'da yaşanan toplu ulaşım krizine de değindi

Ağrı'da örnek toplu ulaşım hizmeti sunan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki toplu ulaşımada yardımcı olmak istediklerini ifade etmişti. İstanbul'daki toplu taşıma sistemi için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na otobüs göndermek istediğini söyleyen Başkan Sayan, "İstanbul'da ulaşım ittirmeli olarak devam ediyor. Biz de yeni otobüslerimizi teslim aldık. İstanbul'da bulunan vatandaşlarımıza bir nebze de olsa yardım etmek istiyoruz. İstanbul gibi bir yere yakışmıyor, bizim adımıza bir talepte bulunun Ekrem İmamoğlu'na, temsili de olsa bir yardımımız olsun" ifadelerini kullandı.

Haber:Hilal Beyaz