USD 32,49
EUR 34,97
ALTIN 2.432,63
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

AGD GENÇLİĞİN HİZMETİNDE

Anadolu Gençlik Derneği Sakarya Şubesi Yaz Etkinlikleri programında geleneksel olarak düzenlemiş olduğu pikniği Poyrazlar da gerçekleştirdi. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu programa iştirak ederek öğrencilerle hasbihal etti.

AGD GENÇLİĞİN HİZMETİNDE - Sayfa 1

Anadolu Gençlik Derneği Sakarya Şubesi Yaz Etkinlikleri programında geleneksel olarak düzenlemiş olduğu pikniği Poyrazlar da gerçekleştirdi. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu programa iştirak ederek öğrencilerle hasbihal etti. Şölen havasında geçen piknikte ilahiler, yarışmalar ve ödül takdimleri yapıldı.

AGD GENÇLİĞİN HİZMETİNDE - Sayfa 2

Etkinlikte konuşan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sakarya Şubesi Üniversite Komisyonu Başkanı İsmail Arı, gençlik ile doğru iletişimin yol ve yöntemini Peygamber Efendimiz (sav)’in hayatından ve Hadis-i Şeriflerden görülebildiğini belirterek, yapılan gençlik çalışmaların da iletişimin nasıl olması gerektiğine vurgu yaptı. Arı, “Selama ve tebessüme önem veren, şefkatli ve merhametli olan, hediye vermeyi ve ikramı seven, doğru kimselerle arkadaşlık eden, öğrenmeyi talep eden, okuyan, araştıran, düşünen, sorgulayan, haramdan ve yalandan sakınan nesiller yetiştirmek bu ülkeye yapılacak en büyük hizmettir” dedi.

AGD GENÇLİĞİN HİZMETİNDE - Sayfa 3

IŞIKSU’YA TEŞEKKÜR

Programa katılan Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’ya teşekkür eden Arı: “Mutlu başkanımıza programımıza katılarak öğrencilerle hasbihal ettiği için teşekkür ediyorum. Birlikte muhabbet edip fikir alışverişinde bulundu. Hayırlı çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

AGD GENÇLİĞİN HİZMETİNDE - Sayfa 4

“GENÇLİK, EN KIYMETLİ HAZİNEMİZDİR”

Gençlik ile ilgili değerlendirmeler yaparak sözlerine devam eden Arı, “ Bizler yaz geldiğinde heyecanlanıyoruz. Çünkü yazın umudumuz olan geleceğimiz olan gençlerimiz ile yaz etkinlerimizde buluşuyoruz. Artık bir gelenek haline gelen yaz etkinliklerimiz bu yılda yoğun faaliyetlerle güzel bir şekilde devam ediyor. Gençlerimizin her biri bizim için birer hazinedir. Her biri, bütün varlığıyla bizim için son derece kıymetlidir. Bizim için genç demek, Allah’ın dağlara yüklediği fakat dağların bile kaldıramadığı o kutsal emaneti omuzlarında, yüreğinde, zihninde taşıyarak insanlığa faydalı olmaya gayret eden insan demektir” ifadelerini kullandı.