USD 32,38
EUR 35,19
ALTIN 2.325,14
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

ADAY ADAYI OKTAY’DAN IŞIKSU VE ALEMDAR’A ZİYARET

Önceki gün AK Parti Sakarya’dan milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan Av. Nuri Oktay ziyaretlerine başladı. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı ziyaret eden, Nuri Oktay: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek için çıktığımız bu yolda, her zaman daha iyisi için çalışacağız.” Dedi.

ADAY ADAYI OKTAY’DAN IŞIKSU VE ALEMDAR’A ZİYARET
17 Mart 2023 | 17:32
Son Güncelleme:

HABERFOKUS

Aday adaylık başvurusundan sonra ziyaretlerine devam eden genç avukat Nuri Oktay, Mutlu Işıksu ve Yusuf Alemdar’ı ziyaret etti. İki başkanla görüşerek istişarelerde bulunan Oktay, “Cumhurbaşkanımızın açmış olduğu yolda ve işaret ettiği hedeflere, Türkiye Yeni Yüzyılı vizyonu doğrultusunda gündüz gece demeden çalışan ve üreten bir gençliğe büyük görev düşmektedir. Bu hedef doğrultusunda, aday adaylığı başvurumuzu bir ikbal için değil safımızı ayan beyan göstermek için yaptık.” Diye konuştu.

NURİ OKTAY KİMDİR?

1991 yılında dünyaya gelen Av. Nuri Oktay, lise öğrenimini Ali Dilmen Lisesi’nde tamamladı. Daha sonra Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitiren Oktay, aynı üniversitede yüksek lisansını Ticaret Hukuku üzerine tamamladı.

2014 yılından itibaren kendine ait avukatlık bürosu bulunan Nuri Oktay, 2014 yılında AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Yönetiminde, 2015 yılında AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları Yönetiminde görev aldı.

Av. Nuri Oktay 2018 yılında Ak Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Oktay, 2019 yılında da Serdivan Belediye Başkanlığına da aday adayı oldu.

İngilizce bilen Av. Nuri Oktay, evlidir.