USD 32,37
EUR 34,95
ALTIN 2.325,36
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Aday Adayı Gülşan Sakarya’yı Karış Karış Geziyor

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Nur Gülşan, Sakarya’yı karış karış gezerek ziyaretlerine devam ediyor. Gülşan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize her zaman olduğu gibi 14 Mayıs’ta da Sakarya’dan en güçlü desteği vereceğimize canı gönülden inanıyorum” dedi.

Aday Adayı Gülşan Sakarya’yı Karış Karış Geziyor - Sayfa 1

ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

Kızılay Adapazarı Şube Başkanlığı görevinden istifa ederek AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Nur Gülşan çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. Aday adaylık başvurusunun ardından tüm ilçeleri tek tek ziyaret eden Gülşan, parti teşkilatları ve belediyeleri ziyaret ederek temaslarda bulunuyor. Gittiği ilçelerde vatandaşlarla da bir araya gelen Gülşan, gittiği bölgelerden de yoğun ilgi görüyor.

Aday Adayı Gülşan Sakarya’yı Karış Karış Geziyor - Sayfa 2

AK PARTİ GÜCÜNÜ MİLLETTEN ALIR

Aday adaylığı süreci hakkında konuşan Gülşan, “Bu kutlu davada bir nefer olmak, Türkiye yüzyılında ülkemizin istikrarı ve geleceğimizin güvenli bir şekilde inşası için ve dünya 5’ten büyüktür diyerek mazlumların sesi olan bir liderin arkasında siyaset yapmanın gururunu yaşayarak milletvekili aday adayı oldum. Bizler AK Parti kadroları olarak 14 Mayıs seçimlerinin öneminin farkındayız. Her birimiz milletin derdi ile dertlenmeye, şehrimize hizmet etmenin aşkı ile yanıp tutuşmaya hazırız. AK Parti gücünü milletten alan, odağında milletten başkası olmayan ve bu toprakların irfanından doğmuş bir partidir. Bugün birilerinin kirli ittifaklarla kurdukları masaların kimlere taşeronluk yaptığı belliyken AK Partimiz ancak milletin hizmetkârı olmakla gurur duymaktadır” dedi.

Aday Adayı Gülşan Sakarya’yı Karış Karış Geziyor - Sayfa 3

SAKARYA’DAN GÜÇLÜ DESTEK

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize her zaman olduğu gibi 14 Mayıs’ta da Sakarya’dan en güçlü desteği vereceğimize canı gönülden inanıyorum” diyen Gülşan, “Partimiz bize hangi görevi verirse versin bizler AK Parti kadroları olarak seçime kadar dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. Gittiğimiz yerlerde insanlarla konuşuyor gönüllere dokunuyoruz. Bir kez daha görüyoruz ki insanımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza sevgisi ve muhabbeti çok farklı ve özel” diye konuştu.

Aday Adayı Gülşan Sakarya’yı Karış Karış Geziyor - Sayfa 4

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Gülşan son olarak ise şunları kaydetti: “Biz çok güçlü ve büyük bir aileyiz. Millete hizmetkâr olmayı şeref sayan insanlar olarak bu kutlu yolda üzerimize düşen her görevi de yapmaya hazırız. Vatandaşlarımızla bir araya gelmeye, onların gönüllerine girmeye ve çalışmaya devam edeceğiz. Sakarya’nın güzel insanlarına hizmet etmek için gönüllü olduğumuz bu yolda liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimiz için de çalışmaya devam edeceğiz.”