USD 32,53
EUR 34,98
ALTIN 2.429,58
BIST100 9.804
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Adapazarı’ndan Kürşat Kılıç’a Sevgi Seli

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Kürşat Kılıç, Adapazarı’nın 3 mahallesinde düzenlediği buluşmalar ile çalışmalara devam etti. Kılıç, “Adapazarı kararını çoktan vermiş. 14 Mayıs’ta Oyum Erdoğan’a Oyum AK Parti’ye diyecek” dedi.

Adapazarı’ndan Kürşat Kılıç’a Sevgi Seli - Sayfa 1

ADAPAZARI BULUŞMALARI

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Kürşat Kılıç, Adapazarı’nda Kömürlük, Poyrazlar ve Demirbey Mahallerinde düzenlenen programlarla seçim çalışmalarına tüm hızı ile devam etti. Mahalle buluşmalarında vatandaşlarla buluşan ve büyük destek gören Kılıç, “Sakarya’nın dört bir yanında olduğu gibi Adapazarı da kararını çoktan vermiş. Bu coşku, bu heyecan ve azimle 14 Mayıs’ta Oyum Erdoğan’a Oyum AK Parti’ye diyecek” dedi.

Adapazarı’ndan Kürşat Kılıç’a Sevgi Seli - Sayfa 2

DOĞRU ADIMLARLA YOLA DEVAM

Kılıç ayrıca şunları kaydetti: “Milletine sevdalı AK Parti kadroları olarak vatandaşlarımızla iç içeyiz. Cumhur İttifakımızın tüm unsurları ile Sakarya’da Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasındayız. 14 Mayıs zaferine doğru yürürken, Sakarya’dan da en güçlü desteği vermeye hazırız. Meydanlarda liderini bağrına basan milyonlar, gittiğimiz her yerde dualarını ve teşekkürlerini ileten vatandaşlarımızın desteği ile doğru adımlarla yola devam edeceğiz.”