Adapazarı’nda Silahlı Saldırı: Motosikletle Kaçan Şüpheli Aranıyor
Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs tarafından dükkana düzenlenen silahlı saldırıda 44 yaşındaki U.A. yaralandı. Saldırgan, olay yerinden motosikletle kaçarak izini kaybettirdi. Olay, Tepekum Mahallesi Hisar Sokak’ta bulunan Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu önünde gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, yolun karşısında bulunan bir dükkana silahla kurşun yağdıran saldırgan, 44 yaşındaki U.A.’yı bacağından vurdu. Yaralı şahıs, aldığı kurşun yarasıyla yere yığılırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Olay Yeri İnceleme
Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralı U.A.’yı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Polis ekipleri, saldırının gerçekleştiği alanı güvenlik şeridiyle çevirdi ve olay yeri inceleme ekipleri detaylı bir araştırma yaptı. İncelemeler sırasında 5 adet boş kovan bulundu ve delil olarak merkeze götürüldü.
Saldırgan Aranıyor
Silahlı saldırının ardından motosikletle kaçan saldırganın yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı bir çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameraları incelenirken, şüphelinin kimliğinin tespit edilmesi için çalışmalar devam ediyor.