USD 32,50
EUR 34,60
ALTIN 2.492,69
BIST100 9.548
İHBAR hattı 0552 642 79 79

'Adapazarı, Türkiye Yüzyılı’na hazır'

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayları Çiğdem Erdoğan Atabek ve Akif Adnan Dizer, seçim programları kapsamında Adapazarı’nda vatandaşlarla buluştu. Dizer, gündüz esnaf ziyaretlerinde bulunurken, Atabek ise akşam, Korucuk Mahallesinde vatandaşlarla, şehrin kalbinde de gençlerle bir araya geldi.

'Adapazarı, Türkiye Yüzyılı’na hazır' - Sayfa 1

AK Parti Sakarya Milletvekili adayları, şehrin her noktasında gece gündüz seçim çalışmalarını sürdürüyor.

'Adapazarı, Türkiye Yüzyılı’na hazır' - Sayfa 2

Adapazarı seçim programları kapsamında AK Parti Sakarya Milletvekili ve yeni dönemde de Milletvekili Adayı Çiğdem Erdoğan Atabek ve Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer, vatandaşlarla buluştu.

'Adapazarı, Türkiye Yüzyılı’na hazır' - Sayfa 3

Dizer, gündüz şehir merkezinde ve Yağcılar Mahallesi Kapalı Cuma Pazarı’nda esnaf ziyaretlerinde bulunurken, Atabek, Korucuk Mahallesinde vatandaşlarla buluştu, şehrin kalbinde gençlerle bir araya geldi.

'Adapazarı, Türkiye Yüzyılı’na hazır' - Sayfa 4

Adaylara Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ise Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer’in Yağcılar Mahallesi Kapalı Cuma Pazarı programına katıldı.