USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Adapazarı Belediyesi’nde Taşınma Başladı

Adapazarı Belediyesi geçici hizmet binasına taşınma işlemlerine başladı.

Adapazarı Belediyesi’nde Taşınma Başladı
23 Haziran 2022 | 16:03
Son Güncelleme:
HABER FOKUS / MUHSİN ARAP

Adapazarı Belediyesi şehre vizyon katacak Ada Hayat projesi kapsamında yıkılacak olan belediye binasından taşınma işlerine başladı.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun şehrin merkezine büyük bir dokunuş ile vizyon katacağı Ada Hayat projesinde çalışmalar devam ediyor. Adapazarı Belediyesi artık geçici olarak kullanacağı, Orta Mahalle Çeşme Meydanı Caddesi No:9 adresinde yer alan binaya geçiş işlemlerini başlattı. Birimlerde yer alan eşyalar belediye ekipleri tarafından özenli bir şekilde yeni binaya kısım kısım taşınıyor.

Belediyenin proje tamamlanana kadar kullanacağı Çeşme meydanındaki binaya taşınma işlemlerinin haziran ayının sonu kadar tamamlanması hedefleniyor.

ŞEHRİN KALBİ YENİLENİYOR, TARİHİ DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR

Ada Hayat projesi kapsamında Hilmi Kayın İş Merkezi, Adapazarı Belediyesi binası ve belediyenin paralelindeki üçgen ada olarak tabir edilen kısımdaki bulunan iş yerleri yıkılacak.

Adapazarı Belediyenin taşınma işlemlerinin tamamlanmasının ardından 'Ada Hayat' projesi ihalesi yapılması sonrası belirlenecek tarihte yıkım işlemleri başlatılacak.