USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

ADAPAZARI BAŞKAN ADAYI MUTLU IŞIKSU: ‘‘KAPI KAPI DOLAŞMAYA DEVAM‘‘

Atatürk Bulvarı ve Kavaklar Caddesi’nde esnafla bir araya gelen, Diş Kliniği ile Afet Risk Azaltma Proje Sergisi açılışlarına katılan, Yeni Dünya Vakfı’nı ziyaret eden, Köprübaşı ve Rüstemler mahalle buluşmaları gerçekleştiren Adapazarı Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, “Belediye-vatandaş ilişkisini zirveye taşıma misyonumuzla çok çalışmaya, her daim beraber olmaya, kapı kapı dolaşmaya devam. Adapazarı için yola devam.” dedi.

ADAPAZARI BAŞKAN ADAYI MUTLU IŞIKSU: ‘‘KAPI KAPI DOLAŞMAYA  DEVAM‘‘ - Sayfa 1

Adapazarı Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Işıksu, Atatürk Bulvarı ve Kavaklar Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi; Modern Art Diş Kliniği ile Afet Risk Azaltma Proje Sergisi açılışlarına katıldı, Yeni Dünya Vakfı’nı ziyaret etti, Köprübaşı ve Rüstemler mahalle buluşmaları gerçekleştirdi. Başkan Işıksu’ya AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili ve Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç ile Cumhur İttifakı meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları eşlik etti.

ADAPAZARI BAŞKAN ADAYI MUTLU IŞIKSU: ‘‘KAPI KAPI DOLAŞMAYA  DEVAM‘‘ - Sayfa 2

Çok Çalışmaya Devam

Seçim çalışmalarını değerlendiren Işıksu, “Hamdolsun 84 mahallemizde insan odaklı 112 eser ve hizmeti hayata geçirdik. Her sokağımızda olmaya gayret ettik, çok çalıştık. Huzurlu ve toplumsal yapı için çok daha duyarlı ve iletişimi daha da kuvvetli sosyal belediyecilik anlayışımızı sürdüreceğiz. Belediye-vatandaş ilişkisini zirveye taşıma misyonumuzla çok çalışmaya, her daim beraber olmaya, kapı kapı dolaşmaya devam. Adapazarı için yola devam.” ifadelerini kullandı.

 

ADAPAZARI BAŞKAN ADAYI MUTLU IŞIKSU: ‘‘KAPI KAPI DOLAŞMAYA  DEVAM‘‘ - Sayfa 3

Gerçek Belediyecilik Sürecek

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan ise “Şehrin kalbi Adapazarı’mızı her alanda çok daha ileriye taşımaya, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçek belediyecilik uygulamalarını sürdürmeye devam etmek için sahada ayak basmadık yer kalmasın hedefimizle Cumhur İttifakı olarak çok çalışıyoruz. İnşaallah hemşehrilerimizin yüksek teveccühü devam edecek ve seçimlerde başkanımız Mutlu Işıksu ile yeni bir zafere imza atacağız.” diye konuştu.