USD 32,51
EUR 34,80
ALTIN 2.475,17
BIST100 9.530
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Acun Ilıcalı açıkladı: O isim artık yok

Acun Ilıcalı, yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanan O Ses Türkiye hakkında açıklama yaptı. Ilıcalı, jüride değişiklikler olacağını ve Hadise'nin ise yeni sezonda yer almayacağını duyurdu. Bu sabah '2. Sayfa' programına katılan Ilıcalı, Hadise'nin yerine düşündüğü isimleri açıkladı.

Acun Ilıcalı açıkladı: O isim artık yok
15 Eylül 2021 | 13:10
Son Güncelleme:

'Az Önce Konuştum' programının bu haftaki konuğu olan Acun Ilıcalı, 'O Ses Türkiye'nin yeni sezon jüri kadrosuna ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Candaş Tolga Işık'ın, "O Ses Türkiye'nin yeni jüri üyeleri beli oldu mu? sorusuna Ilıcalı, "Bir şeyi yaparken her zaman karşılıklı konuşuyoruz ama büyük ihtimalle belli olacak. Ama birkaç gün daha bana müsaade et. Çünkü başka birileri istemeyebilir" dedi.

"HADİSE'NİN YERİNİ DOLDURMAK KOLAY DEĞİL"

2011 yılından bu yana 'O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan şarkıcı Hadise'nin, 2021-2022 sezonunda yarışmada jüri üyeliği yapıp yapmayacağı merak ediliyordu.

Hadise'nin yeni sezonda 'O Ses Türkiye' jürisinde yer almayacağını açıklayan Ilıcalı "Biliyorsunuz ki biz 'O Ses Türkiye'yi ikiye ayırdık. Bir de 'O Ses Rap' var. Hadise'de orada. Hem Hadise çok başarılı oldu hem de program çok başarılı oldu. Şimdi Hadise'yi O Ses Rap'te düşünüyoruz. Bir taraftan O Ses Türkiye için Hadise'nin yerine yeni birini düşünüyoruz. Hadise'nin yerini doldurmak kolay değil. Onun yerine birisini düşünüyoruz. Biraz kafa yormak gerekti, ama son aşamaya geldik" şeklinde cevap verdi.

Acun Ilıcalı, her sabah TV8'de yayınlanan 'Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa' programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı, O Ses Türkiye'deki jüri bilmecesinin sona ereceğini söyledi ve "O Ses eğlenceli olmak zorunda. Ebru Gündeş ile anlaştık. Çok mutluyuz. Jüride Beyaz olacak diye düşünüyoruz. Oğuzhan Koç ailemizden biri onunla konuşuyoruz, yakıştırıyorum O Ses Türkiye'ye" dedi.

'Survivor 2021' finali sonrası 'MasterChef Türkiye 2021' ile ekranlarda olan ünlü yapımcının, kısa süre içinde 'O Ses Türkiye'ye de start vermesi bekleniyor.

Son olarak magazin gündemine gelen "Acun Ilıcalı, 'O Ses Türkiye' yarışması jüri üyeliği için Haluk Levent’le görüşüyor" iddiası hakkında ünlü şarkıcı açıklama yaptı.

"SADECE ARKADAŞIZ YEMİN EDERİM"

Twitter hesabından söz konusu haber linkini paylaşan 52 yaşındaki sanatçı, gülücük emojisiyle birlikte, "Sadece arkadaşız yemin ederim" şeklinde esprili bir yanıt verdi.