USD 32,37
EUR 34,95
ALTIN 2.324,99
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

A Milli Takım'da Kuntz'un yerine 7 aday!

A Milli Takım'da Kuntz'un görevinden ayrılması veya alınması halinde yerine getirilecek isim için liste belli olurken, TFF'nin planı da ortaya çıktı.

A Milli Takım'da Kuntz'un yerine 7 aday!
27 Eylül 2022 | 10:56
Son Güncelleme:

Türk Milli Takımı, Lüksemburg ve Faroe Adaları karşısındaki kötü sonuçlar, bir o kadar da kötü oyun sebebiyle teknik direktör değişikliğine gidebilir.

Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop "Ben diyorum, Kuntz kalacak" dese de ikili birlikte de gidebilir. Ay-yıldızlılarda teknik direktör Stefan Kuntz'un gönderilmesi veya görevden alınması halinde bir sonraki çalıştırıcının yerli olması bekleniyor.

Daha önce bu görevi üstlenmiş Fatih Terim, Şenol Güneş, Mustafa Denizli gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra Sergen Yalçın, Aykut Kocaman, Ünal Karaman, Samet Aybaba ve daha birçok teknik adamın adı Milli Takımımız ile anılıyor. Türk halkı da ay-yıldızlıların başında yerli bir çalıştırıcıyı tercih ediyor.

Stefan Kuntz-Hamit Altıntop ortaklığıyla, Milli Takım'ın fazla ilerlemesi mümkün görünmüyor. TFF de farklı bir yapılanma ile ay-yıldızlı ekibi yeniden şaha kaldırmayı hedefliyor.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin bu hafta adı teknik direktörlük için de geçen Şenol Güneş ile buluşması bekleniyor. Yeni formül hayata geçerse Güneş, futbol direktörü olacak, takımın da Samet Aybaba'ya teslim edilmesi planlanıyor.

A Takım'dan alt yapıya kadar tüm kademeler yenilenecek.