USD 32,52
EUR 34,96
ALTIN 2.437,45
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

93 Yaşındaki İhsan Amcadan, Başkan Sarı’ya vefa ziyareti

İhsan Püskül, Belediye Başkanı İshak Sarı’yı ziyaret etti. Babalar Gününde kendisine gönderilen çiçekten dolayı duyduğu memnuniyeti aktarmak amacıyla iadeyi ziyaret gerçekleştiren 93 yaşındaki İhsan Püskül, Başkan Sarı’ya teşekkürlerini iletti.

93 Yaşındaki İhsan Amcadan, Başkan Sarı’ya vefa ziyareti
16 Temmuz 2021 | 18:29
Son Güncelleme:

Karasu İncilli Mahallesi sakinlerinden İhsan Püskül, Belediye Başkanı İshak Sarı’yı makamında ziyaret etti. Babalar Günü dolayısıyla kendisine gönderilen çiçekten dolayı duyduğu memnuniyeti aktarmak amacıyla iadeyi ziyaret gerçekleştiren İhsan Püskül, Başkan Sarı’ya teşekkürlerini iletti.

İhsan Püskül’ün ziyaretinden duyduğu mutluluğu belirten Başkan İshak Sarı; “Geçtiğimiz ay Babalar Günü dolayısıyla, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün belirlediği aile reislerine çiçek yollayıp hem babalar gününü tebrik ettik hem de sağlıklı ömürler diledik. İhsan amcamız da AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nesrin Basmacı aracılığı ile bizlere iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Sürpriz bir ziyaret oldu ve bizleri çok duygulandırdı. İhsan amcamıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, sağlık, sıhhat diliyorum” dedi.