USD 32,48
EUR 34,96
ALTIN 2.438,51
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

9 Kasım burç yorumları

09 Kasım Salı burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

9 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Fikirlerini ve düşüncelerini tüm enerjinle savunacağın bir güne giriş yapıyorsun. Özellikle yakın arkadaşlarınla girdiğin konuşmalar esnasında bu durumun yaşanması mümkün. Her ne kadar fikirlerini ve düşüncelerini açıkça dile getirmen doğru bir davranış olsa da sana önerim, arkadaşlık ilişkilerini riske edecek hamlelerden ve tavırlardan kaçınman olacaktır. Emin ol böylesi daha iyi olacak. Öte yandan akşam saatlerine doğru üzücü bir haber alman mümkün. Yalnız kalmak içerisinde bulunduğun durumu kabullenebilmen için en doğru yol olacak gibi gözüküyor. 

9 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Finansal durumunu daha iyi bir duruma sokabilmek adına birçok atılım gerçekleştirebileceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle yakın çevrenden duyabileceğin bazı fikirleri hayata geçirmek için gerektiğinden hızlı davranabilirsin. Fakat bu gibi anlarda sana önerim, işleri biraz ağırdan alman olacaktır. Her ne kadar karşı karşıya olduğun fırsatlar oldukça iyi gözüküyor olsa da herhangi bir olumsuzlukta sıfırdan başlamak zorunda olduğunu hatırlatmak isterim. Bu nedenle kendinden emin adımlar atman daha sağlıklı olacaktır. 

9 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Yaptığın planların sürekli ekonomik engeller nedeniyle başarısız olması artık canını oldukça sıkacak gibi gözüküyor. Bu gibi anlarda sana önerim, moralini bozmadan kendine yeni alternatifler oluşturman olacaktır. Emin ol motivasyonunu koruyarak yoluna devam edersen, ilerleyen süreçlerde daha rahat bir yaşam sürebilirsin. Öte yandan aile cephesinden gelecek finansal bir destek sorunlarının büyük bir kısmını çözebilmene destek olacak gibi gözüküyor. 

9 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Gün içerisinde düşünmeden alacağın birkaç karar canını sıkabilir. Özellikle aile ilişkilerini yakından ilgilendiren bu sorunlar, çözülmesi o kadarda güç sorunlar değil gibi gözüküyor. Bu nedenle sana önerim, yelkenleri suya indirmemen olacaktır. Sahip olduğun iletişim yeteneği sayesinde tüm sorunlarından kolaylıkla sıyrılabileceksin. Fakat yine de kendine fazla güvenip sergilediğin düşüncesiz tavırları sürdürmemeni öneririm. Karşına çıkacak sorunlar her zaman bu kadar kolay çözülür türden olmayabilir.