USD 32,33
EUR 35,07
ALTIN 2.293,24
BIST100 8.975
İHBAR hattı 0552 642 79 79

9 Ekim burç yorumları

09 Ekim Cumartesi burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

9 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Gün içerisinde dünyaya karşı olan fikirlerinin değiştiğini fark etmen mümkün. Bu durumu özellikle karşılaştığın durumlara verdiğin tepkilerden yola çıkarak anlayabilirsin. Eskisine oranla daha çok empati kuran, daha çok düşünen bir tavır içerisindesin ve bu durum ikili ilişkilerinin kalitesini de doğrudan arttıracak gibi duruyor. Fakat bu durum senin değişmene neden olacağı için çıkarları uğruna çevrende olan insanlar tarafından homurdanmalar duyabilirsin. Arkadaşlarını gözden geçirmek için iyi bir fırsat. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

9 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Bugün özellikle kariyer anlamında karşılaştığın sorunlar gündeminde olabilir. Bu sorunların çözümü adına izlediğin yolun işe yaramadığını gözlemleyebilir ve kendini bir çeşit çıkmazda hissedebilirsin. Fakat kendini olumsuzluğa kaptırmak sana yardımcı olmayacak, aksine daha fazla çıkmazın içine girmene sebep olacaktır. Sana tavsiyem sorunların çözümünde kullandığın aynı yöntemleri bir kenara bırakman ve yeni, alternatif yollar üretmen olacaktır. Bu sayede gününü kendi adına kolaylaştırabilir ve yeni bir bakış açısı kazanabilirsin.

9 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Son dönemlerde başarılarının arttığını ve adım attığın konularda pozitif sonuçlar aldığını fark edebilirsin. Bu başarın seni yeni konulara heveslendirirken motivasyonunu arttırma konusunda sana oldukça yardımcı oluyor. Ayrıca yaşadığın bu olumlu gelişmelerin yakın çevren tarafından da oldukça takdir edilmesi kendine olan güvenini oldukça arttırıyor olabilir. Fakat bu özgüvenin egoya dönüşmemesi konusunda dikkatli davranmalısın. Bu durum istemediğin kırgınlıklar yaşamana ve attığın başarılı adımlardaki büyünün bozulmasına yol açacaktır. 

9 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Son zamanlarda hedefine odaklı çalışıyor ve attığın adımların sonuçlarını pozitif bir şekilde alıyorsun. Fakat bugün önüne çıkabilecek bir engel seni oldukça strese sokabilir ve motivasyonunun düşmesine yol açabilir. Çıkabilecek bu sorun karşısında sakinliğini korumalı ve hemen pes etmemelisin. Başka yollar üretmen ve hedeflerine odaklanarak yoluna devam etmen, ileride birçok pozitif sonuç almanı sağlayacaktır. Öte yandan hayatında yaşanan küçük ve içi boş olan olayları kafana takmayı bırakmalısın. Hedeflerine yöneldiğin bu dönemde dikkatini dağıtacak her konudan uzak durmanı tavsiye ederim.