USD 32,56
EUR 34,94
ALTIN 2.445,03
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

9 Aralık 2021 Perşembe burç yorumları

09 Aralık 2021 Perşembe günlük burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com’da…

9 Aralık 2021 Perşembe burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Geleceğin için geçmişte oluşturduğun bazı planların gerçeklikten biraz uzak olduğunu çevrendeki insanlar sayesinde fark edebileceğin bir gün. Fakat bu gibi anlarda hatanın neresinden dönersen kar olarak görmeni öneririm. Bu sayede kendine daha ayakları yere basan planlar oluşturarak geleceğe kendinden emin adımlarla ilerleyebilirsin. Öte yandan günün sonlarına doğru iş yerinde senden bazı işleri tamamlaman beklenebilir. Önerim, bugünün işini yarına bırakmaman olacaktır. 

9 Aralık 2021 Perşembe burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Hissettiğin duygusallığı artık bir kenara koymalısın. Aksi halde gün içerisinde yapman gereken seçimler konusunda hata yapman mümkün. Her zaman mantığınla hareket etmen gerektiğini hatırlatırım. Aksi halde ilerleyen süreçlerde yaptığın seçimlerden fazlasıyla pişmanlık duyabilirsin. Duygularının etkisinden kurtulmak için ise ailenden insanların fikirlerine başvurman oldukça işine yarayacaktır. Bazen bazı sorunların çözümünü tek başımıza bulamayabiliriz. 

9 Aralık 2021 Perşembe burç yorumları - Sayfa 3

 İkizler

Aile içerisinde gerçekleştirilmesi gereken bazı görüşmeler fazlasıyla kaygılı olmana neden olabilir. Fakat bu gibi zamanlarda sana tavsiyem, soğuk kanlılığını koruman ve kendini elinden geldiğince net bir şekilde ifade etmen olacaktır. Bu sayede ilerleyen süreçlerde geçmişte yaşanan sorunlara tekrar tekrar dönmek gibi bir durumu ortadan kaldırmış olacaksın. Emin ol kendinden emin bir şekilde yoluna devam etmen en yararlısı olacaktır. 

9 Aralık 2021 Perşembe burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Yaşadığın yerin dekorasyonunun uzun süredir aynı olması canını sıkmış olabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, sahip olduğun boş vakti yaşadığın yeri güzelleştirmek için kullanman olacaktır. Emin ol yapacağın ufak tefek değişiklikler, yaşamında büyük bir etkiye sahip olacak. Ayrıca günün ortalarına doğru tesadüfen karşılaşacağın bir arkadaşından gelebilecek iş tekliflerinin de değerlendirilmeye değer olduğunu hatırlatmak isterim. Yeniliklere karşı ön yargıyla yaklaşmaktan vazgeçmelisin.