USD 32,55
EUR 34,92
ALTIN 2.445,81
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

8 Kasım burç yorumları

08 Kasım Pazartesi burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

8 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Gün içerisinde etki edemediğin fakat ister istemez seni yakından ilgilendiren bazı olaylarla haşır neşir olman mümkün. Bu gibi anlarda soğukkanlılığını koruman gerektiğini hatırlatırım. Özellikle aile içi ilişkilerinde yaşanabilecek bazı tartışmalar her ne kadar senin de canını sıksa da uzlaşmacı tavrını bırakmamanı ve senin için değerli olan insanların arasındaki sorunları çözmeleri için onlara ön ayak olmanı öneririm. Öte yandan akşam saatlerine doğru rahatlayabileceğin sakin zamanlara sahip olacaksın gibi gözüküyor. 

8 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Haftanın ilk günü ve hissettiğin motivasyon emin ol karşındaki tüm işlere yeterde artar bile. Tek önerim, planı ve programlı hareket etmeye çalışman olacaktır. Bu sayede sıkışmadan yerine getirmen gereken tüm işleri halledebilirsin. Fakat özellikle iş yerinde seninle rekabet içerisinde olan insanlara karşı dikkat etmen gerektiğini hatırlatırım. Başarıların ve motivasyonun kıskanç insanların gözünde sabote edilmesi gereken şeyler olarak gözüküyor olabilir. Dikkatli olmalısın.

8 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

 İkizler

Sorumluluklarından dolayı birçok insanla görüşmeler gerçekleştirmek zorunda kalacağın bir gün seni bekliyor. Haftanın böylesine tempolu ve yoğun başlamış olması ilk etapta gözünü korkutsa da emin ol tekrar iş hayatına alışabilmen için hızlı bir başlangıç yapman daha ideal olacaktır. Günün ortalarına doğru herhangi bir adaptasyon problemin kalmayacak gibi duruyor. Öte yandan uzun süredir aklında olan alışverişi artık gerçekleştirmen gerektiğini hatırlatırım. Kendini biraz olsun şımartmandan herhangi bir zarar gelmeyecektir. 

8 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

 Yengeç

Kendini hiç olmadığı kadar net ve açık bir şekilde ifade ettiğini hissedeceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle bu gibi anlarda sana önerim, üretken kimliğini ön plana çıkartman olacaktır. Emin ol içinde tuttuğun ve çevrendekilere göstermediğin yaratıcılığını ortaya çıkardığın zaman karşına birçok fırsat çıkabilir. Öte yandan günün ortalarına doğru iş yerinden bir arkadaşınla aranda romantik bir çekim hissetmen mümkün. Bu heyecanı özlediğini sende kabul etmelisin! Anın tadını çıkar ve hiç bir şeyin keyfini kaçırmasına izin verme.