USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

8 Ekim burç yorumları

08 Ekim Cuma burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com’da…

8 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Hayat planlamalarını tekrar gözden geçirmek isteyeceğin bir gün ile karşı karşıyasın. Özellikle son zamanlarda içerisine girmiş olduğun ekonomik bunalım seni buna itiyor olabilir. Fakat sana tavsiyem, hedeflerinden hemen vazgeçmemen olacaktır. Bunun yerine aile cephesinden isteyeceğin bir destek, zor zamanında fazlasıyla rahatlamana yardımcı olacak bir çözüm olabilir. Öte yandan hayatındaki sorunlarla her zaman tek başına mücadele etmek zorunda değilsin. Hayat müşterek

8 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Gün içerisinde imaj değişikliğine gitmek isteyebilirsin. Uzun süredir aynı tarza sahip olman artık bundan sıkılmış olmana neden olmuş olabilir. Sana tavsiyem, kendini bir gün olsun şımartmaktan çekinmemen olacaktır. Yeni imajını oluşturduğunda kendini tazelenmiş ve rahatlamış hissedeceğine dair en ufak bir şüphen olmamalı. Öte yandan hayatının profesyonel cephesinde yaşanan sorunları özel hayatına ve sevdiklerine yansıtmaman gerektiğini hatırlatırım. Aksi takdirde insanların kalbini büyük ölçüde kırabilirsin.

8 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Son zamanlarda geleceğinle ilgili oluşturduğun planlarda önünü göremiyor olabilirsin. Böyle anlarda soğukkanlılığını koruman oldukça önemli. Emin ol telaşlanman hata yapmana neden olacak. Bu nedenle çevrende güvendiğin ve değer verdiğin insanlarla vakit geçirmeni öneririm. Öte yandan akşam saatlerine doğru hayatına yeni giren bir insanın sana normalden daha yakın davrandığını sezmen mümkün. Kendini hayatın akışına bırakmalı ve bir an olsun rahatlamalısın.

8 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Özel hayatında yaşanan olayları özel hayatında tutman gerektiğini hatırlatırım. Yaşadığın olaylar her ne kadar can sıkıcı ve moral bozucu olsa da bunları iş hayatına yansıtmamalısın. Aksi takdirde uzun süredir üzerinde çalıştığın projelerin aksaması olası. Sana tavsiyem, eğer kendini verimli ve çalışmaya hazır hissetmiyorsan izin alman ve kafanı dinleyebileceğin bir gün planlaman yönünde olacaktır. Emin ol sorumluluklarını bir gün ertelemen herhangi ciddi bir sonuç doğurmayacaktır.