USD 32,57
EUR 34,92
ALTIN 2.427,56
BIST100 9.722
İHBAR hattı 0552 642 79 79

7 Kasım burç yorumları

07 Kasım Pazar burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

7 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Kafanın fazlasıyla berrak olacağı bir gün seni bekliyor. Özellikle günün erken saatlerinde yurtdışı seyahatleri gündemine gelebilir. Bu gibi anlarda sana önerim, bu durumun kendini geliştirmek için altın değerinde bir fırsat olduğunun bir an önce farkına varman olacaktır. Burada bırakmak istemediğin ilişkilerin, sürdürmeye devam etmek istediğin işlerin olabilir fakat böyle yaparsan olduğun yerde saymaya devam edersin. Bu nedenle bir an önce kendini hazırlayıp keyifli bir maceraya atılsan iyi edersin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

7 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Artık ruhsal ve fiziksel olarak yenilenmeye ihtiyacın olduğundan emin olabilirsin. Özellikle son zamanlarda hayatındaki dinamiklerden fazlasıyla yorulmuş olman, bunun en büyük gerekçesi olabilir. Sana önerim, büyük adımlar atman olacaktır. Çevrendeki insanlarla yeni iş fırsatları için iletişime geçebilir, yaşadığın yeri değiştirmek için emlak araştırmaları yapmaya başlayabilirsin. Emin ol atacağın her adım daha da yenilenmene ve rahatlamana destek olacak gibi gözüküyor. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

7 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Sevdiklerinle doyasıya vakit geçireceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle günün erken saatlerinde yakın arkadaşlarınla birlikte keyifli bir kahvaltı organizasyonu düzenlemeniz mümkün. Sana önerim, yarım bıraktığın sorumlulukları bir an olsun zihninden uzaklaştırman olacaktır. Güzel bir günün içerisindesin ve kendi kendine bugünü batırmak üzeresin. Bu nedenle kaygılarını ve sıkışmışlık hissini bir kenara koyarak hayatına devam et. İşlerini tamamlamak için ihtiyacın olan vakte sahip olacaksın. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

7 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Günlerden Pazar olmasına rağmen iş yerinden alacağın bir telefon ile sorumluluklarına dönmen gerekebilir. Bu gibi anlarda her ne kadar planların biraz aksamış olsa da moral ve motivasyon bozmadan senden istenenleri yerine getirmeni öneririm. Bu sayede ilerleyen zamanlarda kullanabileceğin bir kredi elde etme şansın var. Öte yandan gün içerisinde iş ile ilgili kuracağın yeni bir ilişki, midende kelebekler uçuşmasına neden olabilir. Bu tatlı heyecanın keyfini çıkarmanı öneririm. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.