USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

7 Ekim burç yorumları

07 Ekim Perşembe burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

7 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Uzun süredir zihnini meşgul eden büyük sorumluluklarınla ilgili kayda değer ilerlemelere imza atacağın bir gün seni bekliyor. Bu kadar işinin arasında böylesine büyük bir planını neredeyse bitirmeye yaklaşman, emin ol kafanın biraz rahatlamasına ve önüne daha rahat bakabilmen konusunda sana yardımcı olacaktır. Öte yandan günün ortalarına doğru aranızın oldukça iyi olduğu bir arkadaşınla ufak bir anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Fakat ikinizin de sergileyeceği sağduyulu tavır sayesinde sorunlar büyümeden hallolacak gibi duruyor. 

7 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Uzun vadeli hedeflerine ulaşmak için finansal durumunu tekrara gözden geçirmen gereken bir gün seni bekliyor. Özellikle günün ortalarına doğru çıkabilecek ani bir ödeme, süreci biraz uzatabilir. Fakat böyle anlarda yelkenleri hemen suya indirmemen gerektiğini şiddetle hatırlatırım. Planlarından asla vazgeçmemelisin. Bunun yerine kendine yeni gelir kapıları yaratmaya çalışabilir, ilgilenmekten keyif aldığın hobilerini bir ileri boyuta taşıyarak ufak tefekte olsa kazançlar elde edebilirsin. Her ne kadar bahsi geçen miktarlar çok büyük olmasa da, tasarruflu bir hayat tarzıyla ihtiyaç duyduğun birikimi oluşturabileceğine dair şüphen olmamalı. 

7 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

 İkizler

Eğer bir partnerin varsa gün içerisinde aranızda çıkabilecek ufak tefek anlaşmazlıklar biraz moralini bozacak gibi duruyor. Böyle anlarda sana tavsiyem, kendine ve partnerine alan ve zaman vermen olacaktır. Emin ol sorunların üzerine giderek ve tartışmayı alevlendirerek asla iyi bir sonuca ulaşamazsın. Bırak zaman üstüne düşeni yapsın. Sonrasında kuracağınız sakin bir iletişim birbirinizi daha iyi anlamanız konusunda oldukça büyük bir yardımcı olacaktır. Öte yandan eğer bir partnerin yoksa akşam saatlerine doğru hayatına girecek yeni bir insanla aranızda romantik bir çekim oluşması muhtemel. Anın tadını çıkar ve ön yargılarını bir kenara bırak. 

7 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Son zamanlarda özellikle hayat standartlarını arttırmak için bir takım işlere girişmeyi planlıyor olabilirsin. Doğru yoldasın fakat öncesinde yeterince bilgi sahibi olmadan herhangi bir hamle yapmaman gerektiğini hatırlatırım. Aksi takdirde kendini başladığın noktadan daha da geride bulman mümkün. Ve bu durumda canını fazlasıyla sıkabilir. Sana tavsiyem, çevrende alanında uzman kişilerden yardım alman olacaktır. Akıllıca birkaç tavsiye öncesinde neleri yapman ve nelerden uzak durman gerektiğiyle ilgili kafanda bir plan oluşturmana destek olacaktır.