USD 32,36
EUR 34,96
ALTIN 2.324,54
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

7 Aralık 2021 burç yorumları

07 Aralık 2021 Salı burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com’da…

7 Aralık 2021 burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Yeniliklerle dolu bir gün seni bekliyor. Özellikle erken saatlerde hissettiğin motivasyon, bir süredir hayatında yolunda gitmediğini düşündüğün durumlara çeki düzen verebilmene yardımcı olacak gibi gözüküyor. Fakat sana önerim, ufak adımlarla başlaman olacaktır. Henüz hazır olmadığın bir düzene bir anda girmek adaptasyon sorunları yaşamana neden olabilir. Ayrıca akşam saatlerine doğru aranızın kötü olduğu bir arkadaşından buluşma teklifi alman mümkün. Sorunları konuşarak halledebileceğinizi hatırlatmak isterim. Uzlaşmacı bir tavır takınman iyi olacak gibi.

7 Aralık 2021 burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Finansal durumunla ilgili bazı sorunlar yaşayabileceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle günün erken saatlerinde karşılaşabileceğin aniden ortaya çıkan bir ödeme, planlarını alt üst edebilir. Fakat bu durumun içinden de başarıyla sıyrılabileceğini hatırlatmak isterim. Uygulamaya koyacağın bütçe dostu ekonomik bir plan, en azından devam eden süreçlerde daha hızlı bir şekilde toparlanabilmene yardımcı olabilir.

7 Aralık 2021 burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Özgürlüğünün kısıtlanması tahammül edemeyeceğin tek ve en önemli şey gibi duruyor. Fakat gün içerisinde çevrendeki saygısız bir kaç insanın sınırlarını aşması mümkün. Böyle anlarda vereceğin cevapların sert ve net olmasına özen göstermelisin. Her ne kadar bu durum ilişkilerini zedeleyecek olsa da, sana saygı duymayan insanlarla arandaki ilişkiler için bu kadar detaylı düşünmene gerek olmadığını hatırlatmak isterim.

7 Aralık 2021 burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Artık hayatının merkezine kendini koyman gerekiyor. Özellikle gün içerisinde çevrendeki insanların senden beklentileri kendine hiç zaman ayıramamana neden olabilir. Bunun farkına vardığın anlarda sana önerim, senden beklenenleri sakin bir dille reddetmen olacaktır. Öte yandan bu durumu kişisel algılayıp sana karşı tavır alan insanlarla ilgili de yapabileceğin bir şey yok. Belki de bazı ilişkilerin sonlanması senin yararınadır.