USD 32,56
EUR 34,70
ALTIN 2.501,34
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

7 Ağustos burç yorumları

07 Ağustos Cumartesi burç yorumları. İşte detaylar...

7 Ağustos burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Çevrendeki insanlarla olan ilişkilerine dikkat etmen gereken bir gün seni bekliyor. Özellikle sahip olduğun ikili ilişkiler bazı insanlar tarafından fazlasıyla kıskanılabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, ilişkilerini gözden geçirmen olacaktır. Bu sayede gelecekte daha sağlam temeller üzerine atılmış dostluklara sahip olabilirsin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

7 Ağustos burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

İşyerinde kendine oluşturduğun sistem sayesinde her sorumluluğunu başarıyla yerine getirdiğinin farkına varmış olabilirsin. Sana tavsiyem, sistemli ve programlı çalışmaya devam etmen olacaktır. Bu sayede hedeflediğin pozisyonlara gelmeye oldukça yaklaşacaksın. Fakta bu süreçte sosyal ilişkilerini boşlamaman gerektiğini hatırlatırım. Aksi takdirde ilişkilerini fazlasıyla yıpratabilirsin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

7 Ağustos burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Bugün, sonunda uzun zamandır ihtiyacın olan boş vakte sahip olacaksın gibi duruyor. Sana tavsiyem, kişisel donanımını arttırabileceğin işlerle uğraşman olacaktır. Bu sayede ileride istediğin işleri elde edebilme ihtimalin oldukça artacaktır. Fakat sana tavsiyem, üstlerinle çıkabilecek tartışmalara karşı tedbirli olman olacaktır. Bu sayede gereksiz ve moralini düşürebilecek tartışmalardan uzak kalabilirsin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

7 Ağustos burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Karşılaştığın gündelik sorunları kafanda oldukça abartabileceğin bir gün seni bekliyor. Bu gibi durumlarda sana tavsiyem, sorunlarını olduğundan büyük bir hale getirmemen olacaktır. Aksi takdirde kendini gereksiz işlere fazla vakit ayırıyorken bulabilirsin. Bu durumda hayatındaki önemli durumları istemeden görmezden gelebilmene neden olacak gibi duruyor. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.