USD 32,48
EUR 34,84
ALTIN 2.451,97
BIST100 9.872
İHBAR hattı 0552 642 79 79

6 Kasım burç yorumları

06 Kasım Cumartesi burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

6 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Artık çevrendeki insanlarla uyum içerisinde hareket ettiğinden dolayı sosyal yaşantında çok daha az sorunla karşılaştığının farkına varabilirsin. Bu gibi anlarda sana önerim, şartları avantajına kullanarak gün içerisinde kuracağın ilişkilerde geleceğini de hesaba katarak hareket etmen olacaktır. Emin ol bu sayede ilerleyen süreçlerde fazlasıyla rahatladığının farkına varabilir, kariyer hedeflerine bir adım daha yaklaşabilirsin. Bu durum motivasyonunun artmasına yardımcı olurken aynı zamanda önünü daha rahat görebilmeni de etkileyecek gibi duruyor. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

6 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

İş ortamında düzen ve tertip olmazsa olmazlarından. Emin ol sahip olduğun bu huy sayesinde sorumluluklarını ve görevlerini daha rahat takip edip başarılarına her gün yenilerini katıyorsun. Bu nedenle sana önerim, düzenli hayatını bir süre daha sürdürmen yönünde olacaktır. Her ne kadar zaman zaman çılgın yönün baskın oluyor ve dağıtmak istiyor olsan da, dişini biraz daha sıktığında elde edeceğin sonuçlar fazlasıyla tatmin olmana yardımcı olacak gibi duruyor. Ayrıca günün ortalarına doğru ufak ufak yürüyüşlere çıkman çalıştığın anlarda daha verimli olmana destek olabilir. Senin de arada sırada mola yapman gerekiyor. Bunu unutmamalısın. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

6 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

 İkizler

Uzun zamandır keyif aldığın herhangi bir işle ilgilenmemiş olman artık sorumluluklarından fazlasıyla bunalmana neden olacak gibi gözüküyor. Bu gibi anlarda sana önerim, kendine biraz zaman tanıman olacaktır. Yalnızca hiç mola vermeden çalışarak devam etmen bir süre sonra yaratıcılığını da düşürecek olan en temel etkenlerden birisi. Hem yeni hobiler edinmen ve kendine biraz olsun zaman tanıman hayatına yeni insanları da sokacak gibi gözüküyor. Aranızda elektrik oluşabilecek insanları hayatına alırken yine de dikkatli olmanı öneririm. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

6 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Sonunda yaşamında bir denge oturtabildiğini iyiden iyiye fark edebileceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle iş ve sosyal yaşantında kurduğun ilişkiler arasında bir düzen ve denge olması, oluşabilecek sorunlarda başının ağrımamasına yardımcı olabilir. Fakat günün ortalarına doğru özel hayatında yaşayacağın bazı ufak tefek tartışmaları istemeden de olsa iş hayatına taşıyabilirsin. Neyse ki sahip olduğun arkadaşlıklar sayesinde kendine gelmekte zorlanmayacak ve görevlerine kaldığın yerden devam edebileceksin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.