USD 32,50
EUR 34,80
ALTIN 2.488,92
BIST100 9.547
İHBAR hattı 0552 642 79 79

6 Aralık 2021 Pazartesi burç yorumları

06 Aralık 2021 Pazartesi burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

6 Aralık 2021 Pazartesi burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Gün içerisinde çevrendeki bazı insanların sana normalden fazla ilgi gösterdiğinin farkına varmış olabilirsin. Bu gibi durumlarda sana tavsiyem, herkese bir şans vermeden önce karşındaki insanı iyi analiz etmen olacaktır. Aksi takdirde geçmişte yaşanan negatif olaylara benzer olaylar yaşaman mümkün. Öte yandan haftanın ilk gününde kimsenin motivasyonunu bozmasına izin vermemen gerektiğini de hatırlatırım. Seni bekleyen işlerin ve sorumlulukların olduğunu unutmamalısın. 

6 Aralık 2021 Pazartesi burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Çevrendeki insanların desteğine ihtiyacı olabileceği bir gün seni bekliyor. Fakat her ne kadar yardımsever bir insan olsan da, altından kalkamayacağın yüklerin altına girmemeni öneririm. Aksi takdirde ilerleyen süreçlerde oldukça zorlanabilirsin. Ayrıca iş hayatında ortaya koyduğun iş bitirici tavır sayesinde adından oldukça söz ettireceksin gibi gözüküyor. Sana tavsiyem, karşılaştığın zorluklarla da aynı motivasyonla mücadele etmen olacaktır.  

6 Aralık 2021 Pazartesi burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Gün içerisinde çevrimiçi bir görüşme sağlaman gerekebilir. Özellikle geleceğini göz önünde bulundurarak atılacağın girişimlerin beklediğin gibi sonuçlanmasını istiyorsan, donanımlarını kendine saklamamanı öneririm. Karşı taraflara kendini doğru ve cesur bir şekilde ifade etmen, istediğin pozisyonları elde etmene oldukça yardımcı olacaktır. Ayrıca günün sonlarına doğru geçmişte yaptığın yatırımlarla ilgili müjdeli haberler alabilirsin. 

6 Aralık 2021 Pazartesi burç yorumları - Sayfa 4

 Yengeç

Bugün, çevrendeki insanların seninle kurdukları iletişimlerde biraz saygısız ve vurdumduymaz davrandığını sezmiş olabilirsin. Bu gibi durumlarda sana önerim bu insanlarla arana gerekli mesafeyi koyman yönünde olacaktır. Aksi takdirde takip eden süreçte sınırlarının sürekli aşıldığını hissedebilirsin ve bu durum kendinden emin bir şekilde ilerlemen için ihtiyacın olan motivasyonu yok edecek gibi duruyor. Ayrıca kendini gerçekten bir çıkmazın içinde hissettiğin anlarda ailenin fikirlerine kulak vermeni öneririm.