USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

5 Ocak 2022 Çarşamba burç yorumları

5 Ocak 2022 Çarşamba burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

5 Ocak 2022 Çarşamba burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Güne yaklaşık 3 aydır yaşadığınız sıkıntılarınızın şifalandığını görerek başlayabilirsiniz. Küs olduğunuz eski dostlarınızdan haber alabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerde kendinizi çok daha net ifade edebileceğiniz bir gün. Sevildiğinizi hissetmek istiyorsanız bugün önce siz sevginizi belli etmelisiniz.

5 Ocak 2022 Çarşamba burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Bugün değişik eş zamanlıkları yaşayacaksınız. Cevapsız kalan zihinsel sorularınızın yanıtını ilahi gelen yardımlarla birlikte anlamlandıracaksınız. Mayıs ayında yarım kalan bir aşk hikâyeniz var ise bugün ani haberler alacak ve mutlu olacaksınız. Zor günlerinizde yanınızda olan dostlarınızı bugün aramayı unutmayın, size sevenleri küstürmeyin.

5 Ocak 2022 Çarşamba burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Bugün katıldığınız ortamlar aracılığıyla tanıdığınız yeni birinden alacağınız ani haberlerle şaşıracaksınız. Aşk ve ilişkilerde uzunca süredir yaşadığınız sıkıntıların çözümüne az kaldı. Karşınızdaki kişilere şans vermeden önce iyice tanımayı ihmal etmeyin. Yaratıcı olacağınız bir gün.

5 Ocak 2022 Çarşamba burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Bugün zamanınızı iyi planlayın çünkü ne iş yerinizde ne de evinizin içinde zamanı yetiştiremeyeceksiniz. Aşk ve ilişkilerde canınızı yakan eski birlikteliğinizden haberler gelecek. Çevrenizdeki kişilerden aldığınız tepkilerin altında aslında sizin gölge yanınızla alakalı aynalama yaşayacaksınız. Başınıza gelenleri büyütmeyin, sizi size yansıtan enerjilerde önce kendinizi kabule geçin. Mutluluk kendini fark etmekle başlar.