USD 32,58
EUR 34,99
ALTIN 2.456,67
BIST100 9.754
İHBAR hattı 0552 642 79 79

5 Kasım burç yorumları

05 Kasım Cuma burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

5 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Gün içerisinde karşılaştığın olaylara karşı fazlasıyla duygusal bir tavır sergilemen mümkün. Bu durum her ne kadar bazı aşamalarda yanlış kararlar almana neden olsa da sana önerim, zaman zaman duygusal yükünü boşaltabilmen adına böyle günler geçirmenin yararlı olduğunun bilincine varman olacaktır. Bu sayede biriktirdiğin negatif enerjilerden kurtulabilir, sonrasında hayatın içerisinden olan aksiliklere ve sorunlara karşı daha enerjik ve çözüm odaklı yaklaşabilirsin. 

5 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Gireceğin sosyal çevrelerde adından sıklıkla söz ettireceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle son zamanlarda fazlasıyla yeni arkadaşlığa sahip olman, insanların seninle ilgili pekte bir şey bilmemelerine neden olmuş olabilir. Bu nedenle sana önerim, insanlara karşı elinden geldiğince açık olman olacaktır. Emin ol bu sayede kendini daha doğru ve daha rahat ifade edebilir, olası yanlış anlaşılmaların önüne geçebilirsin. Öte yandan hayatına yeni giren insanlar yeni ve taze bir enerjiyi de beraberinde getirecekler gibi gözüküyor.

5 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Uzun zamandır ailenle duygusal anlamda paylaşımda bulunmadığını fark etmiş olabilirsin. Bu durum canını sıkmış olacak ki gün içerisinde ailenden insanlarla buluşacak, bir süredir aklında olan aktiviteleri gerçekleştireceksin gibi duruyor. Sana önerim, içerisinde bulunduğun anın tadını çıkarman olacaktır. Sevdiklerinle hasret giderebilir, kafanı kurcalayan meseleleri onlarla paylaşabilirsin. Fakat gün içerisinde hayatın rutin sorunlarının canını sıkmasına izin vermemen gerektiğini hatırlatırım. Sorumluluklar ve sorunlar başka bir zamanı bekleyebilirler. 

5 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Garantici ve önlem almayı seven bir insan olman, gün içerisinde karşılaşabileceğin aksiliklerin neredeyse tümünü halledebilmene yardımcı olacak gibi duruyor. Özellikle sosyal yaşantında ortaya çıkabilecek sorunları bu sayede halletmen, kendine daha fazla zaman ayırabilmene destek olacak gibi. Fakat bu durumun sana hissettireceği rahatlıkla işlerini veya sorumluluklarını boşlamaman gerektiğini de hatırlatırım. Aksi takdirde üstlerinden uyarı alman mümkün.