USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

5 Ekim burç yorumları

05 Ekim Salı burç yorumları. Burç detayları Haberfokus.com'da...

5 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Son zamanlarda aklında olan planları artık hayata geçirmek istiyor olabilirsin. Fakat böyle anlarda adım atmadan önce planlarından kimseye bahsetmemeni öneririm. Her ne kadar çevrende iyi insanlar olsa da, en az onlar kadar hedeflerini sabote etmeye çalışan insanlarda var. Bu nedenle en azından başlamak istediğin işlerin ilk adımlarını pekte çevrene duyurmadan atman daha sağlıklı olabilir. Öte yandan maddi durumunun biraz sıkışabileceği günlere giriş yapıyorsun. Bu durumun altından kalkabilmek için yeni bir ev arkadaşı fikri kulağa eskisinden daha sıcak gelecek gibi.

5 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Çevrendeki insanlarla gireceğin dostane tartışmalar, fikirlerinin ve düşüncelerinin keskinleşmesinde sana yardımcı olacağa benziyor. Özellikle sahip olduğun hitabet yeteneği sayesinde karşı taraflara fikirlerini oldukça akıcı ve akla yatkın bir şekilde aktarabilir, insanların fikirlerini değiştiremesen de en azından kafalarında soru işaretleri yaratabilirsin. Fakat çevrende tavırlarından rahatsız olan bazı insanlar mevcut. Sana tavsiyem, insanların üzerine fazla da gitmemen olacaktır. 

5 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Son zamanlarda hayatın ile ilgili yaşanan gelişmeler ve değişimler fazlasıyla rahatsız olmana neden oluyor olabilir. Hayatının stabil olmasını istemekte haklısın. Fakat sana tavsiyem, yeniliklere de bu denli kapalı olmaman olacaktır. Her şey her zaman kötü olmak zorunda değil. Bu nedenle sana tavsiyem, ön yargılarını bir kenara bırakıp çevrendeki insanların seni tanıştırdığı yeniliklere açık olman olacaktır.

5 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Gün içerisinde yerine getirmen gereken sorumluluklar karşısında fazlasıyla isteksiz olabilirsin. Özellikle geçirdiğin son günlerin fazlasıyla tempolu olması, enerjinin tamamını tüketmene neden olmuş olabilir. Sana tavsiyem, kendini bunaltmaman olacaktır. Sorumluluklarını yerine getirecek zamana ileride sahip olacaksın. Şuan gerekli enerjiyi toparlayabilmen ve ileride işlerine dönebilmen için kendine vakit ayırman ve dinlenmen gerekiyor.