USD 32,59
EUR 34,84
ALTIN 2.506,85
BIST100 9.674
İHBAR hattı 0552 642 79 79

5 Aralık 2021 Pazar burç yorumları

05 Aralık 2021 Pazar burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

5 Aralık 2021 Pazar burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Satın alma duygunun fazlasıyla ön plana çıkabileceği bir gün seni bekliyor. Özellikle günün erken saatlerinde gereksiz harcamalar yapabilirsin. Fakat normal şartlarda böyle alışkanlıkların olmadığı için kafana takman gereken bir durum yok gibi duruyor. Zaman zaman kendini şımartmandan zarar gelmeyecektir. Öte yandan alışverişe çıktığında çevrendeki değer verdiğin insanları da unutmaman gerektiğini hatırlatırım. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

5 Aralık 2021 Pazar burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Kafana koyduğun her işi başarabileceğini hatırlatırım. Bu nedenle yersiz güvensizlikler duyarak kendini geri plana çekmekten vazgeçmelisin. Aksi halde ilerleyen günlerde motivasyonunun düştüğünü fark edebilirsin. Ayrıca her ne kadar kendine ayırdığın bir gün olsa da üstlerinin senden bazı beklentileri olabilir. Sınırlarını çizmek ve bunların içerisine kimseyi almak istemiyor olsan da sana önerim, bir müddet dişini sıkman olacaktır. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

5 Aralık 2021 Pazar burç yorumları - Sayfa 3

 İkizler

Son günlerde sahip olduğun arkadaşlık ilişkilerinin sende gereğinden fazla bir duygusallık yarattığını fark etmiş olabilirsin. Bu gibi anlarda sana önerim, moralini toparlamaya çalışman olacaktır. Özellikle hislerini ve duygularını yansıtmak istemediğin bir ortamdaysan, duygularını bir süre içine atman yararına olacaktır. Öte yandan günün sonlarına doğru akademik alanda elde edeceğin başarılar kendini bir nebze iyi hissetmene yardımcı olabilir. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

5 Aralık 2021 Pazar burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

İş yerinde tanıştığın ve ilerleyen süreçlerde aranızın iyice samimi olduğu bir kaç arkadaşınla akşam saatlerine doğru keyifli aktivitelere katılabilirsin. Bu gibi anlarda sana önerim, sorumlulukların ve görevlerin hakkında düşünmekten vazgeçmen olacaktır. Emin ol yarın işlerinle ilgilenmek için istemediğin kadar zamanın olacak. Bu nedenle gününü eğlenmeye ayırmalısın. Kafanı dağıtman ve bir an olsun rutininden uzaklaşman sonrasında daha yaratıcı fikirler üretebilmene de destek olacak gibi duruyor. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.