USD 32,48
EUR 34,95
ALTIN 2.435,51
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

5 Ağustos burç yorumları

5 Ağustos Perşembe burç yorumları. İşte detaylar...

5 Ağustos burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Geleceğini ön planda tutarak kalıcı yatırımlar gerçekleştirmek isteyebileceğin bir gün seni bekliyor. Bir ev satın alabilir veya uzun vadeli bir iş planı oluşturabilirsin. Fakat her koşulda sana tavsiyem, kararlarını verirken en ince detayları dahi göz önünde bulundurman olacaktır. Bu sayede ilerleyen süreçlerde ne gibi sorunlarla karşı karşıya kalabileceğini önceden belirleyip hazırlıklı olabilirsin. 

5 Ağustos burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Çevrendeki insanlardan farklı olmanın inatla negatif yönlerine odaklanacağın bir gün seni bekliyor. Kendini yalnız hissetmenin en temel nedeni de kendine yaptığın bu haksızlık. Fakat içerisinde bulunduğun durumların birçok olumlu yönünün de olduğunu unutmamanı tavsiye ederim. Özellikle bu durumun yaratıcı bir insan olmandaki etkisini de hiçe saymamalısın.

5 Ağustos burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Üstlendiğin görevlerde veya içerisinde bulunduğun organizasyonlarda arka plan görevlerinde bir takım sorumluluklar üstlenebilirsin. Bu durum ilk etapta geri plana atıldığını hissettirse de sana tavsiyem, durumun böyle olmadığının bilincinde olman olacaktır. Her ne kadar ön planda olanlar işi bitiriyormuş hissine kapılsan da emeklerin hiçe sayılır türden değil. Bu nedenle kendine haksızlık yapmaktan vazgeç.

5 Ağustos burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Hem çevrendeki insanlar için hem de kendin için sürekli huzurlu bir ortam yaratmaya çalıştığının herkes farkında. Fakat hayatta karşılaştığımız bazı durumlar düşünülenden biraz fazla komplike olabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, öncelikle kendini düşünmen ve çevrendeki insanlar için tüm enerjini tüketmemen yönünde olacaktır. Her zaman herkesi kurtaramazsın.